U 2022. nas sve očekuju izazovi, ali pojedine znakove Zodijaka čeka malo turbulentniji period. Čveni ruski astrolog Pavel Globa tvrdi da će tri znaka imati dosta poteškoća i izazova u narednih 12 meseci. Otkrijte u nastavku o kojim znakovima je reč...

Strelac

Obratite pažnju na svoj privatni život, porodicu i razvoj karijere. Pre nego što uložite novac u neki posao dobro razmislite i napravite detaljan plan. Zvezde vam nisu naklonjene kada su finansije u pitanju pa postoji mogućnost da zbog loše donesene odluke izgubite veću svotu.

Tokom 2022. godine više se posvetite boravku u prirodi i radite stvari za svoju dušu. Neka ovo bude godina u kojoj ćete sebi biti na prvom mestu. Sad nije dobar trenutak za važne životne odluke. Jednostavno se prepustite trenutku i uživajte. Krucijalne odluke ostavite za kasnije. Odnosi u porodici će biti napeti zato pre nego što progovorite dobro razmislite.

Znakovi kojima će 2022 biti teška godina
Shutterstock 

Rak

Tokom 2022. godine biće momenata kada ćete poželeti da “iskočite” iz vlastite kože. Bićete puno stresnih i napetih situacija, a vi se potrudite da ih savladate i budete staloženi. Sudbina vas testira, pazite kakve poteze povlačite. Ne bi bilo loše da počnete prakticirati meditaciju, tako lakše ćete svladati sve nevolje i turbulentne periode.

Usprkos svim preprekama na koje ćete nailaziti, jedno je sigurno – kraj godine ćete dočekati mnogo jači mentalno.

Jarac

Baš kao ni Strelcima ni vama ova godina neće biti preterano dobra kada je reč o finansijama. Trošićete više nego što zaradite, a velika je šansa i da zbog nesmotrene odluke ostanete bez veće količine novca. Međutim, početkom proleća imaćete priliku da pokrenete vlastiti biznis koji će vam doneti profit. Vodite računa i ne donosite odluke naglo. 

Dobro posmatrajte šta se oko vas događa, dobro je tražiti i vrebati prilike oko sebe kako ne biste slučajno propustili onu koju vam je sudbina namenila, kaže ovaj ruski astrolog.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu.PRIJAVITE SE OVDE.