Nova godina donosi nam nove šanse, a određenim znakovima Zodijaka astrolozi predviđaju najslađi ljubavni period. Da li ste i vi među njima, saznajte u nastavku...


1. Bik

Zajednčki život i mirna luka, biće osnovna tema bikovima u godini koja nas očekuje. S druge strane, slobodnim bikovima astrolozi prognoziraju pronalazak srodne duše. Neki predstavnici ovog znaka mogu osetiti nostalgiju i ponovo se povezati sa ljudima iz svoje prošlosti,a druge će privući osobe koje imaju potpuno različit stil života od njih.

Kako god da postavimo stvari, jedno je sigurno, bikovi će u narednoj godini imati mnogo sreće u ljubavi.

2. Devica

Device u februaru očekuje fatalna romansa. Ujedno, ovo je idealan period da pronađete idealnog partnera.

Ako ste u vezi koja je izgubila iskru, trebalo bi da se okrenete novim ljudima i sebi date novu šansu. Iako su device vredne pčele i marljivi radnici, u ovoj godini ih očekuje preokret i fokus će im biti na ljubavnom životu.

Pet znakova naredne godine imaće sreće ljubavii.
Shutterstock 

3. Vaga

Pomalo statične vage, godinu će započeti burno, a većina će pravu ljubav iskusiti do jeseni naredne godine.

Zauzete vage mogu biti u fazi preispitivanja veze. Ne zaboravite da se zauzmete za sebe i izaberete ishod koji će vam doneti samo i isključivo sreću. Budite aktivne i odlučne i ljubav vas sigurno neće zaobići.

4. Škorpija

Zauzete škorpije, dosta će biti analitički nastrojene u narednoj godini. Najveći broj predstavnika ovog znaka će biti okupiran pronalaženjem načina da se zbliži sa voljenom osobom. Škorpije, koje se nalaze u nestabilnim vezama, do kraja marta će ih definitvno i okončati.

April se procenjuje kao vreme apsolutne dominacije, a sve pripadnice ovog horoskopskog znaka će biti nezaustavljive. Mnoge škorpijice će stati na ludi kamen u maju i junu, a u istom periodu će se one koje su usamljene zaljubiti.

5. Lav

Mnogim lavovima 2021. godina neće ostati u lepom sećanju. Najveći broj lavica se u prethodnom periodu susreo sa nedaaćama i gubicima. Sada je vreme da se pozdrave sa nestabilnim periodom.

Sreća i uspeh osmehnuće se lavovima ove godine, a procenjuje se da će slobodne lavice pronaći srodnu dušu do septembra.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.