2021. godina bila je veoma neizvesna. Dok ispraćamo stari i čekamo 2022. godinu, zvezde otkrivaju šta nas čeka u narednim mesecima.

Kako će nam izgledati budućnost, koga čeka sreća, uspeh, a koga nova ljubav, otkrijte u velikom godišnjem horoskopu u nastavku teksta...

OVAN

Ljubav

Što se tiče ljubavnog aspekta godišnji horoskop predviđa da će za Ovnove 2022. biti veoma povoljna godina. Oni zauzeti će uživati u romantičnim trenucima sa partnerom. Vladaće harmonija i mir i imaćete dovoljno razloga da budete zadovoljni. Iako dođe do razmirica i manjih sukoba, uz dobru volju i razumevanje uspećete vrlo lako da prevaziđete sve prepirke. Slobodni Ovnovi će upoznati osobu koja će ih zaintrigirati. Velike su šanse da upoznate svoju srodnu dušu, nekoga koga ste dugo čekali.

Posao

Najpovoljnije vreme za donošenje važnih odluka što se tiče karijere je od sredine maja pa do oktobra. Tokom novembra i decembra postoji mogućnost za pojavu manjih trzavica na poslovnom polju. Ali ćete tokom većeg dela godine biti u povoljnoj poziciji. Astrolozi savetuju da ne uzimate kredite i ne ulažete novac pre no što dobro razmislite.

Novac

Neće vam manjkati novca ove godine, to je sigurno. Trošićete dosta, ali ćete biti u prilici i da zaradite. Godišnji horoskop predviđa da ćete tokom 2022. godine imati nekoliko neočekivanih priliva novca, najverovatnije tokom aprila.

Porodica

Ova godina će biti veoma povoljna za Ovnove. Jupiter i Saturn se nalaze u četvrtoj kući što donosi mir i harmoniju u odnose sa najbližima.

Zdravlje

Nećete imati nikakvih problema tokom ove godine, ali preporuka astrologa je da ipak razmislite o usvajanju zdravijih navika.

Veliki horoskop za 2022. godinu otkriva pred kim je nova ljubav, a koga čekaju muke s finansijama.
Shutterstock 

BIK

Ljubav

Zauzetim Bikovima će partner biti velika podrška, oslonac i pružiće vam podsticaj da napredujete u životu. Uliće vam dovoljno samopouzdanja pa ćete biti spremni da povučete neke važne korake u životu. Naročito lep period će uslediti sredinom godine, a to važi i za zauzete, ali i za slobodne Bikove.

Posao

Jupiter se ove godine nalazi u vašem 11. polju, ato će izuzetno povoljo utaicati na vašu karijeru. Možete očekivati primetan napredak bilo kojim poslom da se bavite. Ukoliko već neko vreme razmišljate o pokretanju spostvenog biznisa, sad je pravi momenat. Astrolozi savetuju da ne verujete svemu što čujete i da se čuvate finansijskih prevara.

Novac

Biće puno prilika za dobru zaradu, predviđa godišnji horoskop. Zvezde su na vašoj strani pa ćete i sami biti iznenađeni količinom novca koju ćete zaraditi. sredina godine je povoljnija za veće investicije i sprovođenje planova u delo.

Porodica

Sve nesuglasnice i razmirice koje ste imali sa članovima najuže familije konačno če se razrešiti. Godina je dobra za ozbiljne razgovore i razrešavanje svih problema koji su vas mučili godinama. Protekli period nije bio najbolji kada su porodični odnosi u pitanju, ali ove godine stvari se menjaju. Vi sami, ali i vaša okolina će pokazati više razumevanja i spremnost za prevazilaženje svih konfliktnih situacija. Ukoliko povučete pametne poteze, uživaćete u miru i harmoniji do kraja godine. Astrolozi savetuju da dobro razmislite pre nego što bilo šta kažete.

Zdravlje

Ukoliko imate neke poroke poput cigareta, alkohola i preterane konzumacije hrane vreme je da ih se rešite kako ne bi došlo do zdravstvenih problema. Bikovi su poznati kao hedonisti, ali ove godine bi bilo dobro da budu umereni u svemu.

BLIZANCI

Ljubav

Kao što smo već rekli, ova godina će biti komplikovana i puna trzavica. Slobodni Blizanci će upoznati puno ljudi tokom godine koji će im se na prvu loptu učiniti interesantno, ali će ubrzo shvatiti da nisu vredni da na njih troše vreme. Uslediće puno razočaranja, ali kraj godine donosi nešto povoljnije prilike. Zauzeti Blizanci će imati problem u komunikaciji sa partnerom. Svađe će uslediti i zbog najmanje sitnice, a ukoliko uspete da budete smireni, raskid je nenimovan.

Posao

S druge strane, na poslovnom planu vam sve ide od ruke. Postići ćete veliku uspeh, ali ćete takođe morati i da se pomučite. Samo ukoliko uložite napir i trud rezulati neće izostati.

Novac

Dakle, ukoliko uložite napor, to će se odraziti i na vaše finansijsko stanje. Sve zavisi od vas. Zvezde su nam naklonjene, a na vama je da iskoristite pametno ovu priliku. Pravo je vreme da pokažete koliko ste uporni.

Porodica

Više vremena ćete posvetiti porodici, ona će vam biti prioritet. Pozitivna energija će kružiti i imaćete osećaj da se nikad bolje niste slagali. Ideja o porodičnom biznisu je takođe veoma dobra, kažu astrolozi.

Zdravlje

Godišnji horoskop predviđa da će ova godina biti sasvim solidna. Neće biti većih problema, ali bi bilo dobro da kontrolišete holesterol i srce.

Device će upoznati srodnu dušu u 2022. a jedan znak neće imati toliko sreće na ljubavnom polju.
Shutterstock 

RAK

Ljubav

Prva četvrtina godine će biti složenija, dok se od polovine pa do kraja godine očekuju uspesi na polju ljubavi. Uživaćete u ljubavi i poštovanju koje ćete primati od partnera. Rakovi koji nisu u vezi ili braku, mogu očekivati da se to promeni u drugoj polovini godine. Socijalni i romantični život će tada biti življi nego ikada, a biće vođen neobuzdanom strašću. Čak i u svakodnevnom životu osećaćete se življe i budnije nego ikada.

Posao

Uprkos brigama u ostalim sferama života, stabilnost, trud i produktivnost, ali i odnosi sa kolegama će biti stabilni. Nekim Rakovima će se pojaviti prilika za napredovanjem u drugoj polovini godine. Tada, uzmite u obzrir sve okolnosti, pre nego što donesete konačnu odluku.

Novac

U 2022. godini Rakovi napokon mogu malo da se opuste. Naime, napokon ćete biti u mogućnosti da uštedite neki novac ali i da poboljšate kvalitet života. Pred kraj naredne godine možete očekivati da familija od vas posudi neki novac ili da zajedno uložite novac u neku nekretnitnu ili zajedničko posao.

Porodica

Harmonija i mir će sledeće godine dominirati i u vašem porodičnom životu. Položaj Jupitera i Saturna u četvrtoj kući je dokaz da ćete i od svoje majke moći da očekujete veliku pomoć. U drugoj polovini godine, brige vezane za decu će biti znatno umanjenje, a druženja sa porodicama koje imaju decu biće vaša glavna preokupacija.

Zdravlje

Početak 2022. godine doneće vam neke manje zdravstvene tegobe. Uzrok tome može biti hladno vreme koje može da prouzrokuje bolove u kostima. Popravite svoju dnevnu rutinu, kao i ishranu, posvetite se i fizičkoj aktivnošću, na primer, jogom. Mentalno ćete biti stabilni tokom cele godine, brige zbog novca će biti prošlost, a od druge polovine godine možete očekivati i nalet pozitivne energije koja će vas odvesti u neke nove avanture.

LAV

Ljubav

U 2022. godini lavovi mogu proći kroz veoma neprijatan period kada je ljubav u pitanju. Mogući su konflikti između partnera i to u januaru i februaru. Lavovi koji su u dužoj vezi ove godine mogu očekivati i ulazak u brak. Prosidbu možete očekivati tokom aprila meseca. Manji konflikti i razlike u mišljenjima će postojati skoro svakodnevno, ali nemojte da dozvolite da to uništi vašu vezu.

Posao

Napredak u karijeri je ove godine zagarantovan za sve Lavove. Uticaj Jupitera u sedmoj kući je dokaz da možete očekivati i priliv novca od firme ili nekog bliskog rođaka. U drugoj polovini godine možete očekivati da se na poslu neke kolege okrenu protiv vas.

Novac

Za Lavove je ovo dobra godina kada su finansije u pitanju. Kao rezultat napredovanja u karijeri, doći će i novac na koji niste računali. Period nakon 6. aprila 2022. godine je posebno je snažan i možete očekivati uspeh na poslovnom planu, stvaranju novih kontakata koji će vam biti od velike važnosti.

Porodica

Lavovi će se ove godine lepo slagati i sa porodicom u familijom i to najviše sa muškarcima sličnog godišta. To uključuje i braću. Ovo je godina u kojoj Lavovi mogu očekivati i venčanje svoje dece. Ako ste u braku bez dece, ovo će biti povoljna godina za proširenje porodice.

Zdravlje

Pojedini Lavovi su ove godine imali problema sa zdravljem, ali to će se promeniti u periodu od januara do aprila. Najčešće će se ove godine Lavovi suočavati sa infekcijama i lošim probavnim sistemom. Pojave težih bolesti su ove godine moguće za neke lavove, pa se preporučuju redovne kontrole i obazrivost na putovanjima. Pravilna ishrana i kretanje mogu biti od velike koristi u narednom periodu.

DEVICA

Ljubav

Iako ćete imati puno sreće na polju ljubavi, astrolozi savetuju da na samom početku godine povedete računa, dobro razamislite koga puštate u svoj život, ali i o rečima koje izgovarate. Postoji mogućnost da kažete partneru nešto zbog čega ćete se kasnije kajati. Razlog vaše ishitrenosti je nepovoljan položaj Saturna. Dobra vest je da januara za Device počinje izuzetno povoljan period koji će trajati sve do samog kraja 2022. godine. Velika je šansa da će veliki broj Devica ove godine izgovoriti sudbonosno Da. Slodobni prestavnici ovog znaka upoznavaće zanimljive ljude gde god da odu, a onda kada se najmanje budu nadali u njihov život će ući osoba koja će im promeniti život na bolje.

Posao

Baš kao i na ljubavnom planu, tako i na polju karijere. Jedino januar može biti kritičan, ali nakon toga sledi period uspeha. Bićete motivisani kao nikad pre i ostavrićete zavidne rezulatete na poslu. Oni koji su trenutno nezaposleni mogu da očekuju da će situacija da se promeni iz korena.

Novac

Uloženi napor će se odraziti i na vaše finansijsko stanje. Poslodavac će primetiti vaš trud pa će se samim tim i vaša zarada značajno povećati. Ukoliko se bavite privatnim biznisom ni za vas nema zime. Sasvim neočekivano vaš posao će procvetati.

Porodica

Ova godina je rezervisana za lepe porodične trenutke. Sve će odisati harmonijom i pozitivnom energijom i činiće vam se da se nikad niste bolje slagali sa užom familijom.

Zdravlje

Obratite pažnju na životni stil i menjajte loše navike kako se to ne bi odrazilo na vaše zdravlje. Neće biti ozbiljnijih problema, ali je operz neophodan. Bilo bi dobro da se posvetite nekoj fizičkoj aktivnosti.

VAGA

Ljubav

Ljubavni život Vaga se ove godine napokon dovodi u red. Parovi koji su tek počeli da se viđaju, učvrstiće svoju vezu već početkom januara, a oni koji su u vezi duže od nekoliko godina, odlučiće se ili za zajednički život ili brak. Izbegavajte besmislene razmirice i trudite se da razumete partnera. Slobodne Vage očekuje već početkom godine upoznavanje sa novim partnerom.

Posao

Vage koje rade u korporacijama imaće odličnu godinu. Njihov trud i zalaganje napokon će uroditi plodom. Već u prvim mesecima sledeće godine mogu oćekivate unapređenje i povišicu plate. Druga polovina godina će biti malo komplikovanija. Vage koje žele da promene posao ili karijeru, neka dobro razmisle o sledećem koraku, da ne bi došle u situaciju da ostanu bez primanja nekoliko meseci.

Novac

Vage će ove godine imati stabilnu finansijsku podršku. Druga polovina godine će biti malo izazovnija, pa se pripremite na vreme i uštedite neku količinu novca za taj period kako biste što bezbolnije prebrodili taj period. Pojedine Vage mogu da očekuju i priliv novca od nekoga iz porodice.

Porodica

2022. godine će porodicu učiniti još bližom. Veze sa porodicom i poznanicima će se znatno popraviti. Vage će ove godine želeti da poprave nešto u kući ili čak da renoviraju svoj dom. Pojedine Vage će razmatrati i kupovinu stana na kredit.

Zdravlje

Vage će u 2022. godini imati manjih zdravstvenih problema poput varenja ili infekcija koje neće dugo trajati. Takođe, postoji mogućnost povrede, pa bi bilo poželjno da se bavite sportom i tako preuzmete kontrolu svog tela i težine. Probajte aktivnosti koje smanjuju stres i koje su dobre za mentalno zdravlje.

ŠKORPIJA

Posao

Suočićete se sa preprekama i nevoljama na poslovnom planu. Pokretanje novih projekata može biti plodonosno. Zato se savetuje da završite preostale projekte iz 2021. Izbegavajte ulaganje velike sume novca u nove poduhvate.

Ljubav

Škorpije mogu da uživaju u ljubavnom životu tokom 2022. Problemi u vezi nastaju sredinom godine, ali možete ih prevazići međusobnim razumevanjem . Ako ste singl, u 2022. možete pronaći svoju ljubav. Oni koju su u dugoj vezi, mogu svoju ljubav preneti i na viši nivo.

Porodica

Porodični horoskop sugeriše da budete pažljiviji prema roditeljima. Podržite ih, ali nemojte previše biti sentimentalni. Vreme je da samostalno donosite odluke.

Novac

U 2022. godini imaćete i prihoda i rashoda i nećete moći da uštedite mnogo novca. Možda ćete morati da platite i troškove za vezane zdravstvene probleme. Pokušajte da izmirite dugove. Moguće je da će vam se otvoriti novi izvor prihoda, a takođe manje su šanse za kupovinu nekretnine tokom godine.

Zdravlje

Prema zdravstvenom horoskopu, Saturn će doneti mnogo problema vašem fizičkom i mentalnom zdravlju

STRELAC

Ljubav

Godišnji horoskop za 2022. godinu ne predviđa značajne promene na polju ljubavi. Provodićete puno vremena sa vašom drugom polovinom. Emotivni život biće dobar, jer ova godina vam donosi i moć i autoritet, ali i romansu i harmonične porodične odnose. Savet za vas je da pre svake velike odluke dobro razmislite. Ako niste u braku, februar i mart su idealni za sklapanje braka.

Posao

Što se karijere tiče, ovo će biti prosečna godina. Izbegavajte velika ulaganja, nije vreme za to. Prihvatite pomoć starijih kolega, od njih možete puno da naučite. Stvari se popravljaju u aprilu, koji je odličan mesec za nova poslovna partnerstva ili pokretanje malog, ali isplativog biznisa.

Novac

Početak godine donosi nestabilnu finansijsku situaciju, ali Saturn u vašoj drugoj kući obećava boljitak već od februara. Nastavite da štedite i da pametno ulažete, i situacija će se sigurno popraviti. Otvorena je šansa za nasledstvo, verovatno nekog imanja. Novac ćete dosta trošiti na porodicu. Budite pažljivi sa bilo kakvim rizičnim ulaganjima.

Porodica

Vaša porodica se ove godine širi, bilo da je u pitanju prinova ili venčanje koje će spojiti dve porodice. Nova i neobična iskustva naučiće vas važne lekcije. Iznenađenja stižu od dece ili partnera, i to će pomoći da izađete iz monotonije u kojoj ste već neko vreme. Kada je reč o porodičnim odnosima, budite fleksibilni, ako želite da odnosi sa svima ostanu dobri.

Zdravlje

Zbgo aktivnog društvenog života i brojnih obaveza, ne stižete da se posvetite pravilnoj ishrani, što se može odraziti na zdravlje. Ne budite tako bezbrižni, već se posvetite i zdravlju. Moguća su oboljenja vezana za stomak.

JARAC

Ljubav

Početak godine mogao bi doneti ljubavne probleme, ali kako godina bude odmicala to će se rešiti. Ako ste u vezi, obratite pažnju na ono što govorite. Grubi gestovi i reči mogu uticati na vaš odnos, zato izbegavajte svađe i nemojte osuđivati.

Posao

Očekuje vas napredak na poslovnom planu tokom 2022. a postoji mogućnost za promenu poslu ili unapređenje.Ako ste zainteresovani za promenu radnog mesta, saet je da to uradite tokom prvog ili poslednjeg kvartala.

Novac

Jarčeve čeka finansijska sigurnost u 2022. Iako njihova potrošnja može biti velika, može održati balans između zarade i troškova. Savet je da više pažnje posvete investiranju i štednji, a manje trošenju. Možete kupiti neke skupe stvari ili uložiti u novu kuću ili automobil.

Porodica

2022. godine biće prosečna za Jarčeve jer će se verovatno suočiti sa preprekama zbog ulaska Ketua u 11. polje može doći do sukoba u porodici. Zbog toga se savetuje da odžite mirnu atmosferu i razgovarate sa porodicom.

Kada je reč o finansijama, Vage će biti stabline u 2022. godini.
Freepik/ DCStudio 

Zdravlje

Početkom godine, prisustvo Rahua u petoj kući dovešće verovatno do problema na ljubavnom planu i zdravlju. Zato budite oprezni, jedite zdravu hranu i promenite način života kako biste održali zdravlje. Bacite se na vežbanje i pokušajte da izbegavate stres.

VODOLIJA

Ljubav

Što se ljubavi tiče, za Vodolije će ova godina biti prosečna, pretežno zbog ne tako lepog ponašanja partnera. Ne dajte da vam to slomi srce, već pokušajte da razumete šta je uzrok takvog ponašanja i uspećete da vratite ljubavnu harmoniju. Krajem godine, situacija će biti kao na početku veze - divna i bez ijednog problema.

Posao

Godišnji horoskop za 2022. godinu predviđa vam puno izazova, uspona i padova na poslovnom planu. Može doći do promene posla, a trebaće vam puno strpljenja, truda i rada da se uklopite u novu radnu sredinu. Ne ulazite u konflikte sa nadređenima, to vam neće doneti ništa dobro. Trudite se da imate lep odnos sa svim kolegama. Nezaposlene Vodolije u 2022. pronaći će sjajan posao. Drugi deo godine biće veoma prosperitetan, a izvesno je i priznanje za vaš trud i rad u vidu povišice ili unapređenja.

Novac

Na ovom polju sve je u redu. Prihodi će biti dobri, imaćete priliku da sebi obezbedite sve što vam treba i što ste želeli. Možda nećete uštedeti koliko ste planirali, ali izvesna su dobra ulaganja koja će vredeti manjka novca na štednom računu. Društveni i porodični događaji iziskivaće veće troškove.

Porodica

Na polju porodice nema većih promena. U prvom kvartalu godine suočićete se sa nekim problemima u porodici, zbog čega ćete biti pod stresom. Savetuje se da tim problemima pristupite sa strpljenjem. Pustite da prođe malo vremena i sve će biti u redu na kraju.

Zdravlje

Stres je vaš najveći problem u 2022. godini, kaže godišnji horoskop. Moguće su manje tegobe sa varenjem. Ako ne obratite dovoljno pažnje na mentalno zdravlje i fizičku kondiciju, ovi problemi mogu da se odraze na sva ostala životna polja. Pronađite neki hobi, hranite se pravilno i radite sve što pogoduje vašem mentalnom zdravlju.

RIBE

Ljubav

Sreća i ispunjenost očekuju sve Ribe kada je reč o ljubavnom životu, predviđa godišnji horoskop. Ako ste u dugoj i stabilnoj vezi, može doći do nekih nesporazuma. Savet je da se ne upuštate u nepotrebne svađe i svaku situaciju analizirate sa strpljenjem. U drugoj polovini godine sve će biti bolje, a partner će biti uz vas u svakom trenutku, bez reči.

Posao

Zaposlene Ribe, kao i one koje su trenutno u potrazi za poslom, mogu naići na probleme na ovom polju. Izbegavajte bilo kakvo agresivno ponašanje na poslu, trudite se da se fino slažete sa svim saradnicima. U suprotnom bi moglo doći do gubitka zaposlenja. Ako želite da promenite firmu, velike su šanse za to, ali obavezno pažljivo istražite sve o novoj kompaniji i uslovima koje nudi.

Novac

Početak godine biče dobar kada je reč o finansijskom polju. Sredinom godine moraćete da obratite pažnju na svoje troškove. Racionalno trošite novac - prvo obaveze, pa tek onda hirovi. Planovi vezani za investicije imaće pozitivan ishod. Ako ste u sudskom procesu, presuda će verovatno biti doneta u vašu korist. U drugoj polovini 2022, godišnji horoskop predviđa poboljšanje finansijskog stanja. Ova godina je takođe veoma važna za vaš prosperitet i u budućnosti.

Porodica

Na ovom polju će tokom godine biti stresnih perioda. Zbog posla i drugih obaveza, nećete imati dovoljno vremena da se posvetite porodici. To se može odraziti kroz narušene odnose sa nekim članovima porodice, naročito sa decom. I tek venčani parovi biće u iskušenjima, pa treba izbegavati svađe. Kod mladih Riba, moguće je proširenje porodice.

Zdravlje

U ovoj godini suočićete se sa nekim manjim zdravstvenim problemima. Bićete podložni tegobama sa varenjem, jetrom i virusnim infekcijama. Savetuje se zdrava ishrana i redovno vežbanje, koje će vam pomoći da se rešite svih problema sa zdravljem. Očekuje vas i mentalni stres, i biće potrebno da ulođite puno truda i strpljenja kako biste ga prevazišli.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: zena.blic.rs