Poznati ruski astrolog Pavel Globa izdvojio je tri znaka koja će u januaru imati sreće. O kojim znacima je reč, otkrijte u nastavku...

Ovan

Za Ovnove ceo januar će biti izuzetno plodonosan. Sredinom meseca, Ovan može da očekuje veliki dobitak, zapravo pozamašnu svotu novca. savet astrologa jeste da se odmah bacite na trošenje, jer će vam vrlo brzo te pare biti potrebne.

Za tri znaka januar će biti sjajan mesec.
Shutterstock 

Blizanci

Za one Blizance koji su godinu završili bez dugovanja, horoskop za januar zvuči više nego dobro. Očekuje ih veliki uspeh, ubiraće plodove svog rada i raljivosti posebno u prvim nedeljama naredne godine. Moguća je i bolja pozicija na poslu, a svakako uz sve pohvale šefova ide i povišica. Novac će im dosta značiti.

Lav

Horoskop za januar najavljuje da će predstavnici ovog znaka uživati u neverovatnom blagostanju. Čega god da se dohvate, sreća ih prati! Na poslu briljiraju, u ljubavi imaju podršku, a tokom ovog meseca mogu da očekuju i veoma značajnu pomoć u prevazilaženju nekih teškoća od strane dalje rodbine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.