Pojedini znaci Zodijaka do kraja nedelje neće imati previše sreće. Naime, kako astrolozi tvrde, određenim horoskopskim znacima zvezde neće biti naklonjene, a od zbrke i problema na poslu neće znati gde udaraju.

Trebalo bi da se posebno pripaze na poslu, jer na tom polju im neće ići ništa do ruke, pa hajde da pogledamo o kome se radi.

Za Raka, Vagu i Ribe, ova nedelja neće biti najsrećnija, bar zvezde tako kažu.

Rak

Ako ne budete znali da se suzdržite na poslu, bukvlano vam sledi nedelja iz pakla. Iako ste inače emotivni i ljubazni, zvezde bude vašu stranu punu egoizma, koja retko ima priliku da proviri napolje. Zbog toga su mogući neočekivani konflikti, jedna osoba iz poslovnog okruženja motri na vas i samo čeka i najmanju vašu grešku, kako bi se dala u akciju. Ne dozvolite da vas iko izbaci iz takta, držite jezik za zubima i striljivo čekajte kraj nedelje.

Tri znaka ove sedmice neće imati sreće.
Shutterstock 

Vaga

Poslovnog uspeha ove nedelje biće samo ako se potrudite, jer će vam i za jednostavne stvari biti potrebno više energije nego ikada pre. Brojne su prepreke, ljudi sa kojima sarađujete kasne, nisu uradili svoj deo posla ili vam jednostavno ne odgovaraju na poruke. Sve ovo vas čini frustriranim i samo čekate žrtvu na koju ćete da iskalite svoj bes. Ali, nemojte da očajavate jer je će ovaj period da traje samo nedelju dana, posle toga zvezde vam prirpemaju iznenađenje.

Ribe

Ove nedelje očekujete veoma bitan poslovni sastanak sa osobom koja se nalazi iznad vas, od ovog sastanak će zavisiti vaša pozicija u firmi i zato morate da odete na njega hladne glave i sa jasnim i konkretnim ciljevima. Kritičan dan ove nedelje vam je petak, kada ćete odjednom dobiti dodatne odgovornosti i zaduženja, a to vam se uopšte neće svideti, jer će ovo značiti da ćete da radite i za vikend.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.