Retrogradna Venera u Jarcu uticaće na mnoge horoskopske znake.

Jednima će definitivno cvetati ljubavni i intimni život, dok će drugi biti primorani da se posvete poslu kako se ne bi osvrtali na svoj dosadni intimni život.

U nastavku pogledajte koji znaci će imati najviše "akcije" s partnerom...

RAK

Odavno Rakovi nisu imali ovako povoljnu situaciju kada je reč o ljubavi i s***u kao što će da imaju u 2022. Rakovi će tokom cele sledeće godine savršeno da funkcionišu na svim aspektima života, a pogotovo u krevetu.

Da li je vaš znak među onima koji će imati najviše akcije s partnerom?
Shutterstock 

JARAC

Zvezde kažu da bi Jarčevi ove godine samo trebalo da se opuste u društvu suprotnog pola i da se rasterete o brigama za novac i karijeru, jer će na tim poljima prosto blistati. Jarčevi će se sledeće godine potpuno otvoriti za stvari koje nikad nisu praktikovali, a s otvorenim umom dolazi i savršen s**s.

LAV

Godina 2022. će biti godina Lavova. Zvezde će ljubavni život Lavova potpuno da uzmu pod svoju kontrolu, pa Lavovima sledeće godine sledi mnoštvo prijatnih iznenađenja i neverovatno dobrog provoda.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.