Astrolozi tvrde da pomračenja Sunca i Meseca imaju veliki uticaj na nas, a otkrili su i kada očekuje u 2022. godini kao i šta tada možemo da očekujemo...

Pomračenja Sunca u 2022.

Pomračenje Sunca se dešava za vreme mladog Meseca, a podsetiće nas da "nije zlato sve što sija".

Tada će biti neophodno da neke stvari "pustimo", da ih ne kontrolišemo, što može da bude pomalo zastrašujuće. Ukazaće nam se i neke potpuno neočekivane prilike, a naše najskrivenije želje izaći će na videlo.

Promena je u tom periodu neizbežna! Kada to prihvatite i "predate" se promenama, uslediće sjajne stvari, ali ćemo morati brzo da se snalazimo u tim novim okolnostima.

U 2022. godini desiće se dva delimična pomračenja Sunca. Prvo će biti 30. aprila, a onda i šest meseci kasnije, 25. oktobra. To će uticati na način na koji raspolažemo novcem. U tom periodu je moguć priliv novca, samo treba da pazimo u šta ćemo ga uložiti – ne bi trebalo da ga u tom periodu trošimo na stvari koje nam nisu zaista potrebne.

Pomračenje Meseca i Sunda donosi razne promene.
Shutterstock 

Pomračenja Meseca u 2022.

Pomračenja Meseca su idealna da se posvetimo osećanjima koja smo neko vreme ignorisali. Neke situacije se tada mogu naglo preokrenuti, a savet astrologa je da, ako vam nešto "ne ide", ne radite ništa na silu. Dajte sebi prostora i ostavite to za drugi trenutak, kada će sve ići lakše.

Tokom 2022. pomračenje Meseca će se desiti dva puta, i to prvi put 16. maja, a zatim 8. novembra. Tada može doći do "igre moći", odnosno svako će želeti da izgura svoje, pod svaku cenu. Moguće je otkrivanje i nekih prilično skandaloznih tajni, koje će možda narušiti neke odnose i biće potrebno vreme da se stvari poprave.

Pomračenja Meseca će nas naterati da se pozabavimo nekim stvarima i pronađemo rešenja koja će nam pomoći da krenemo od nule.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.