Astrolozi najvljuju da će nova, 2022. godina biće puna nepredvidivih situacija, i testa istrajnosti. Savetuju i da se ne odustaje od ciljeva i da se svi na svoje načine bore za ostvarivanje snova.

Prema Zodijaku, četiri znaka naredne godine će imati najviše izazova pred sobom, ali će uz njih savladati važne životne lekcije.

Rak

Nova 2022. godina Rakovima donosi turbulentan period sa čestim periodima stresa. Posao i karijera zavisiće od donetih odluka, a to u vama budi napetu energiju. Da biste postigli svoje ciljeve, morate naporno da radite, ali ćete na kraju godine biti više nego ikada nagrađeni za svoj trud.

Dodatni problemi koje Rakove očekuju u 2022. godini jest nedostatak vremena za privatni život koji uzrokuje konflikte sa porodicom, partnerom, prijateljima. Pokušajte da pronađete ravnotežu. Ključno za sreću Rakova biće da pokušaju da smanje stres i nervozu pri suočavanju sa preprekama. Ako u sebi pronađu mir, prepreke će biti sve manje i manje. To je lekcija koju ćete naučiti!

Pred četiri znaka Zodijaka su veliki izazovi u 2022. godini.
Shutterstock 

Lav

Lavove očekuje mnogo posla, a možda taj teret nisu spremni da podnesu. Horoskop savetuje da ne preuzimate sve odjednom, već da to činite postepeno, jedno po jedno.

U porodičnom životu moguće su prepirke i svađe, a to možete sprečiti samo jednim potezom - suzbijte svoj ego. Kada se oslobodite arogantnog i egocentričnog toksičnog stava, lakše ćete pronaći rešenja. Nisu isključeni finansijski gubici i problemi sa otplatom dugova, ali u drugoj polovini godine sve se može polako vratiti na svoje mesto.

Vaga

Na profesionalnom planu postoji velika verovatnoća sukoba sa kolegama i nadređenima. Smatrate da vaše ideje nisu dovoljno iskorišćene, kao i da se vaš trud ne ceni.

Ova godina nije savršena za početak sopstvenog posla, ali svakako je važno da razmislite o promeni radnog mesta ili profesije. Mnoge Vage ostaju tamo gde nisu srećne, samo da ne bi izašle iz zone komfora. U 2022. godini naučićete važnu lekciju, a to je da se morate osloboditi straha od promena.

Devica

U toku cele godine planete će testirati snagu i energiju Device. U 2022. predstavnici ovog znaka doživeće padove, što će ih uznemiriti, ali je važno da ne gube volju.

Lekcija koju će Device u 2022. godini naučiti kroz suočavanje sa izazovima jeste da se ne gubi volja, energija i vera. Nije idealno vreme za ulaganje pa budite pažljivi u šta investirate svoj novac. Svetla strana ove godine je što ćete imati poverenja u bliske ljude koji će vas bodriti i od kojih možete dobiti savete zlata vredne. Kako su vam zvezde danas naklonjene?

Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.