Horoskopski znak u kojem smo rođeni u velikoj meri nas definiše i određuje neke generalne osobine ličnosti. Međutim, naše karakteristike nisu strogo definisane Zodijakom i na njih utiče mnogo različitih faktora.

Svako je ličnost za sebe i svi smo mi jedna velika slika sastavljena iz bezbroj delova. Na formiranje naše ličnosti utiču naši roditelji, braća i sestre, rođaci, društvo, mesto odrastanja, kao i životne situacije sa kojima smo se suočavali.

Lavove, Blizance i Škorpije tako bije glas da su najomraženiji znakovi Zodijaka i da se ljudi ježe na sam pomen njihovog imena, ali prava istina je da su oni potpuno fenomenalni i duboko emotivni.

Lav

Lava često doživljavamo kao agresivnog ego-manijaka i nekoga ko na svima štedi osim na sebi, te ne mari da povredi druge kako bi sebi udovoljio.

Prava slika je potpuno drugačija – Lavovi su izuzetno osećajni i sve što oni žele je da ljude oko sebe obaspu toplinom i nežnim zagrljajima.

Lavove odlikuje izuzetna dobrodušnost i daće vam štagod ca tražite od njih. Pored toga, uvek su spremni za dobru zabavu, a do dobrog prijatelja mu je stalo više nego do sebe samog. Ako im skinete grivu, iza Lava se krije pitoma mazna maca.

za najomraženij znake često se vežu predrasude
Shutterstock 

Blizanci

Neodlučni, brbljivi i večito problematični za sklapanje bilo kakvih dogovora. Blizanci se smatraju hladnim i teškim za druženje. Okolina ih često posmatra kao osobe kojima ne može da se veruje i koje su sklpone ogovaranjima. I u njihovom slučaju, istina je potpuno drugačija. Kada izgleda da su nepopravljivo neodlučni, oni zapravo vagaju dobre i loše strane u svakoj situaciji.

Oni ne donose lake odluke, niti gube vreme na površna prijateljstva. Istina je da vole trač, ali tajne svojih pravih prijatelja neće odati ni po koju cenu.

Kada u životu osetite potrebu nekome da se ispovedite, najbolje bi bilo da to budu Blizanci.

Škorpija

O Škorpijama se priča kao da su došle direktno iz pakla i prišiva im se epitet večitih negativaca. Njihova ćudljivost se tumači kao planiranje osvete i smišljanje načina kako drugima naneti zlo.

Istina je da Škorpije ostavljaju misteriozni dojam, ali njije istina da imaju zle namere. Škorpije imaju problem da lako izgrade poverenje sa drugima, pa zbog toga ostavljaju utisak ćudljivosti i povučenosti.

Njihova hladnoća je zapravo štit za njihovu emotivnu ličnost, a kada u vas steknu dovoljno poverenja i uvere se da im niste pretnja, biće u stanju da daju i život za vas.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.