Februar donosi intenzivnu energiju, što neće svima doneti pozitivna iskustva. Neki znakovi će se suočiti sa svojim strahovima, preprekama i velikim izazovima

Ovan

Energični februar će u vama pobuditi želju da se izraze, ali izabraće loš način da to učine. U komunikaciji bi trebalo da budu posebno oprezni jer britak um bi vas mogao dovesti u situaciju da kažete nešto što nećete moći da povučete, a čime biste mogli da povredite nekog bliskog.

Smirite se, pokušajte sredinom mesca da organizujete sebi neki odmor - uzmite godišnji ili produženi vikend i saberite svoje misli i osećaje. Ovnovi bi si trebali uzeti vremena da se napune pozitivnom energijom i verom da će ovaj loš period proći. U budućnosti vas čekaju jako lepe stvari.

Škorpija

Februar će za vas biti izuzetno buran mesec. Poslednji mesec zime vam donosi razna iznenađenja, između ostalog i posjedice pogrešnih odluka koje ste doneli početkom godine. Ali izdržite, jer početkom proleća se menja i vaša situacija.

Škorpije treba da pripazie na svoj temperament. Izbegavajte svađe i rasprave s bližnjima. Potrudite se da postignete kompromis za dobrobit svih.

Februar će Škorpijama biti buran mesec
Shutterstock 

Jarac

Iako ćete imati jaki poriv da se ovog februara osamite i provedete celo vreme u nekoj refleksiji, oduprite se tome. To vam neće doneti ništa dobro, stoga je najbolje da sami sebe naterate da se aktivirate.

Jarci koji su u vezi, treba da ulože dodatne trud u odnos s partnerom. Atma piše da je bitno da budete strpljivi i uporni u ostvarivanju svojih želja i ciljeva. Budući da su čista suprotnost ono što biste želeli i ono što bi trebali da uradite za sebe, oslonite se na prijatelje i porodicu da vam u teškim trenutcima budu podrška.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.