18. marta Mesec dostiže svoj maksimum u punoj fazi. Astrološka pojava koja važi za veoma mićnu podstaći će nas da više pažnje posvetimo sebi, svom telu, ali i da se vratimo svojim korenima. Na tom putu imaćemo potrebu da se rešimo negativnih i optrećujućih stvari.

Astrolozi savetuju Jarčevima i Rakovima da iskoriste trenutak i sebi prušte putovanje koje će im svakako pomoći da nadokande energiju koju su izgubili tokom prethodnog perioda. 

Device i Škorpije bi trebalo da analiziraju emocije i preispitaju se šta zaista žele od partnera. Blizanci i Strelčevi posvetiće se poslu, dok se Ovnovima i Vagama savetuje fizička aktivnost koja će im i te kako prijati.

Mlad mesec počinje 1. aprila i beć u znaku Ovna
Shutterstock 

Lavove i Vodolije mogu ostvariti novčani uspeh, a svi oni koji su potrazi za ljubavlju svog života samo treba da otvore svoje srce i da budu spremni, jer kako astrolozi tvrtde, neko će uštetati u njihov život.

Mlad mesec počinje 1. aprila i beć u znaku Ovna. Mlad Mesec označava novu, snažnu energiju, pa ćemo tako od 1. aprila dobiti dodatnu dozu motivacije i hrabrosti da menjamo stare stvari, ali i da započnemo nove.

Jarčevi, Vage i Ovnovi biće posebno motivisani, te im se smeši uspeh.

Bikovi i Device trebalo bi da izađu iz zone udobnosti, zakorače u nepoznato jer pred njima je sreća kakvu dugo nisu iskusili. Povoljne prilike čekaju i Rakove i Ribe,dok će Lavovi biti posebno kreativni, što će rezultirati uspehom. Kada je reč o Strelčevima, pred njima je period osvanja suprotnog pola i sreća na polju emocija.

Lep period je pred svim znacima Zodijaka
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: luftika.rs