DVA NAJSREĆNIJA DATUMA U MARTU: Planete su na vašoj strani, imate šanse da ostvarite uspeh na poslu i u ljubavi

Otkrijte u nastavku koji datumi su najsrećniji u martu

3 znaka će imati sreće do kraja jula
Shutterstock 

Prema rasporedu planeta i energiji, neki dani u martu mesecu biće zaista posebni i srećni. Nastavlja se najpovoljniji period ove godine, jer na nebu još nema nijedne retrogradne planete. Ipak, u martu neće biti sve savršeno, biće i nekih rizičnih i izazovnih dana.

Ali očekuje nas više sreće, napretka i ljubavi nego nezgoda tokom sledećih dana...

20. mart – prolećna ravnodnevica – Ovo je veoma povoljan dan u smislu energije i zakona privlačenja. Od davnina, prolećna ravnodnevica se smatra trenutkom buđenja prirode, a takođe se budi i naša svest, emocije, pojačavaju se šanse.

Ovo je odličan dan za čišćenje kuće, sastanak sa prijateljima i porodicom, zabavu, radost i smeh. 20. marta će i Mesec biti u Vagi, što simbolizuje jednakost, harmoniju i red. Ovaj dan se može smatrati najsjajnijim u martu ove godine.

20. mart donosi radost
Shutterstock 

27. mart – Merkur ulazi u Ovna – Planeta će do 26. marta ostati u znaku Riba, u kojem, najblaže rečeno, nije prijatno. 27. marta doći će do povoljnog prelaska u saveznički znak Ovna, što će dan učiniti prilično produktivnim.

Biće moguće preuzeti nove slučajeve, kao i baviti se onim brigama koje su sada najvažnije. Ovo je odličan dan za kupovinu, finansijske aktivnosti, planiranje. Merkur u Ovnu će nam ovog dana dati priliku da uspemo u onome što ranije nije bilo moguće.

Tokom ovih dana obratite pažnju na znakove sudbine, smernice intuicije i osvestite šta je ono što vam donosi sreću. Imate tri velike šanse u martu da ostvarite uspeh na polju ljubavi i posla, ali i poboljšate zdravlje. Sve je na vašioj strani, ne propustite naklonost zvezda i planeta.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši