Astrolozi najavljuju da će energija Riba biti izuzetno jaka jer se u tom znaku već nalaze Sunce, Jupiter i Neptun, a 9. marta pridružiće im se i Merkur. U međuvremenu, 2. marta, na 12 stepeni Riba stiže i mlad mesec kao posledica konjunkcije Sunca i Meseca.

Naredne četiri nedelje biće izuzetno povoljne za umetničko delovanje, pa ako ste do sada sputavali umetničku crtu u sebi sada je trenutak da je oslobodite i možda iznenadite okolinu. Takođe, obratite pažnju na snove, mogu da budu proročki.

Period koji je otpočeo 18. februara sve do 20. marta biće podržavajuć za one koji žele da promene način ishrane i da usvoje nove zdrave navike, ali i da odbace sve što ih je sputavalo da budu srećni i ispunjeni.

Takođe, sposobnost detektovanja tuđih duševnih stanja u ovom periodu dosegnuće vrhunac, a ako ste osetljivi možete da se suočite sa konfuznim mislima, manjkom koncentracije i potištenošću.

Ali, postoje i znakovi kojima će Sunce u znaku Riba biti period kog će se rado sećati. Astrolozi izdvajaju pet znakova kojima će se u periodu vladavine Riba dogoditi pozitivni preokreti.

1. Bik

Osobe rođene u ovom zemljanom znaku jasno će shvatiti šta žele od života. Iz svog okruženja eliminisaće osobe koje im kradu energiju i odmah će se osećati snažnije, poletnije i energičnije.

Ukoliko želite da u ovom periodu transformišete svoje telo, iskoristite naklonost zvezda. Idealno je vreme i za oslobađanje od poroka, ukoliko ih imate.

Bikovi se oslobađaju poroka
freepik/lookstudio 

2. Rak

Kada je Sunce u Ribama, osobe rođene u znaku Raka postaju miljenici zvezda. Rakovi će za vreme vladavine Riba konačno sagledati stvari u pravom svetlu i shvatiti da su ljubav i prosperitet oko njih na svakom koraku.

Usamljenim Rakovima smeši se mogućnost ulaska u lepu ljubavnu priču sa osobom koju su nedavno upoznali. Takođe, mnogi Rakovi će "skinuti koprenu" sa očiju i shvatiti ko im u poslovnom okruženju zaista želi dobro, a ko im se smeška u lice dok ih ogovara čim okrenu leđa.

3. Škorpija

Zapljusnuti lepom energijom koju je donelo Sunce u Ribama, Škorpije će omekšati i odlučiti da budu pažljivije prema drugima, ali i prema sebi. Pre svega, osetiće potrebu da se oslobode kriticizma i zajedljivosti i da tako poštede ljude koji im nisu simpatični ili su im zbog nečega „stali na žulj“.

Osobe rođene u ovom vodenom znaku okrenuće se sebi i svom duhovnom rastu. Mnoge Škorpije će odlučiti da prekinu odnose koji su ih dugo vremena iscrpljivali, ali ovoga puta bez želje za osvetom. Period je povoljan za pisanje i bavljenje umetnošću, kao i za pregovaranje oko boljih uslova na radnom mestu.

4. Jarac

Započeo je idealan period da promenite način na koji se odnosite prema ljudima u poslu. Konačno ćete svakog staviti na mesto koje zaslužuje, ali na suptilan i nežan način, što za Jarčeve baš i nije karakteristično.

Automatski, prestaćete da radite za dvoje i odmah ćete imati više vremena da se posvetite sebi i svom zdravlju koje ste odavno zapostavili. Mnogi Jarčevi razmišljaće o odlascima na kraća putovanja.

Jarčevi beleže uspeh tokom vladavine Riba
Shutterstock 

5. Ribe

Kad je Sunce u vašem znaku, nema šta niste u stanju da uradite. „Veliko spremanje života“ može da počne, zvezde vas podržavaju u tome. Odbacite stara uverenja, eliminišite iz okruženja ljude koji vas duže vreme koriste, prigrlite one koji su vam dokazani prijatelji i punim jedrima krenite u novo životno poglavlje.

Period je idealan za preseljenje, promenu posla, raskid emotivne veze u kojoj se ne osećate dobro, sklapanje novih prijateljstava i planiranje putovanja. Preko poznanika postoji mogućnost upoznavanja osobe koja će vam se udvarati, a samo od vas zavisi da li ćete prihvatiti da uđete u vezu ili ne.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.