Vladavina Riba počinje 19. februara. Vreme je da sakupite energiju i pripremite se za novo poglavlje u životu. Tokom vladavine Riba imamo retka kosmička poravnanja.

Ovaj astrološki period donosi kreativnu energiju i entuzijazam u naše živote. Valadvina Riba predstavlja kraj kosmičke godine, a kako se vladaviana ovog znaka bliži kraju emocije se polako pojačavaju, piše atma.hr.

Vreme je da se osvrnemo na prethodnih 12 kosmičkih meseci i vidimo dokle smo stigli. Ribe nam donose neku vrstu mudrosti i elana da nastavimo dalje bolje i spremnije.

Ribama vlada element vode, a tokom ovog perioda vrlo je važno da sebi dopustimo da idemo kako nas život vodi, baš poput vode. Ostanite prisutan, umesto da se brinete o tome šta budućnost može doneti. Astro aspekti su povoljni, a naročito povoljno će uticati na Ovnove, Rakove i Ribe.

A evo i kako će vladavina Riba uticati i na svaki zank ponaosob...

Ovan

Nakon vladavine Riba, dolaati vladavina Ovna, a to znači da je sad pravi trenutak da se oslobodite prošlosti, očistite staro i pripremite se za dolazak svoje sezone!

Ovan je prvi znak zodijaka, što vas čini prirodnim rođenim vođom. Kada je Sunce u vašem znaku, u mogućnosti ste da iskoristite ove snažne liderske kvalitete i napraviti krupan korak napred u svom životu. Međutim, neposredno pre nego što dođe ovaj trenutak, morate odvojiti vreme za odmor, razmišljanje i dobro razmislite šta je to što želite da postignete u životu.

Ovnovi treba da odvoje vreme koje će im pomoći da ostvare uspeh
Shutterstock 

Bik

Imati jaku zajednicu koja vas podržava je toliko važno i možda ste nedavno imali trenutke koji su vam zaista pomogli da to shvatite. Ako ste se osećali izolovano ili kao da sve radite sami, ovo je vaša prilika da se obratite drugima i zatražite podršku.

Ribe su vrlo saosećajan znak, zato verujete da ćete dobiti svu pomoć koju se usudite da zatražite. Podrška okoline je veoma važna za vas kako biste dalje mogli da idete. Pazite na nivo svoje energije i poslušajte telo kada vam kaže da vam je neophodan odmor.

Blizanci

Imate vrlo oštar um, ali kada Sunce pređe u Ribe, stvari mogu biti pomalo maglovite i možda će biti teže da izvučete informacije koje tražite. Tokom ove sezone poradite na oslobađanju nekih nepotrebnih misli koje vas muče.

Ne morate verovati svemu što vam padne na pamet. Meditacija može da vam pomogne da se rešite ovog problema. Ovaj mesec je idealan da se posvetite sebi i poradite na duhovnom stanju.

Rak

Kao vodeni znak, osećate se kao kod kuće kada Sunce pređe u Ribe. Energija Riba ima sposobnost da prošiti vaše vidike i da vas navede na dublje razmišljanje o stvarima oko vas. Ovo je idealno vreme za učenje, putovanje, čitanje, učenje nečeg novog ili samo razmišljanje o dubljem smislu života.

Ukoliko nešto već dugo planirate da uradite, bilo na poslovnom ili privatnom planu, sad je idealan trenutak. Energija Riba je vrlo kreativna, iskoristite to dobro.

Rakovima se savetuje da iskoriste energiju na kreativan način
Shutterstock 

Lav

Kao vatreni znak često ste strastveni i puni energije koja vas tera da idete napred. Međutim, pod vladavinom vodenog znaka, od vas se traži da vežbate neke druge mišiće.

Vaša glavna reč ove sezone je – strpljenje. Vaša intuicija će biti vaš vodič, stoga verujte glasu svog srca i ne radite stvari nepromišljeno. Energija Riba ponekad može pomutiti stvari, što otežava sagledavanje istine. Budite pažljivi.

Devica

Zvezde esu vam i u prethodnom periodu bile naklonjene, pa će tako biti i tokom vladavine Riba. U ljubavi će vam cvetati ruže, a možda po prvi put ćete dostići taj nivo zrelosti u životu da ćete i sami biti iznenađeni.

Po prvi put ćete uspeti da prevaziđete sve strahove ili ograničenja i dostignete novi nivo ljubavi, razumevanja ili prijateljstva.

Vaga

Sezona Riba je vaša prilika da sanjate! Ako postoji nešto što već dugo jako želite, sad je idealan trenutak da krenete u realizaciju.

Napravite spisak svega što želite da postignete i krenite da rešavate jedno po jedno. Energija Riba će vam pomoći da postignete veliki uspeh.

Škorpija

Možda ćete se osećati melanholično i pomalo rasejano, ali to će brzo proći. S obzirom da ste vodeni znak, baš kao i Ribe, vreme je da iskažete svoju kreativnu stranu.

Uključite se u neke zanimljive projekte koji će zadovoljiti vašu dušu i učiniti vas srećnim. Ovo je mesec za odmor i uživanje svim čulima.

Strelac

Prema knjigama astrologije, energija Riba nije uvek najbolja za vašu vatrenu prirodu, međutim to nije nužno istina. Dok vodena energija Riba može učiniti da se osećate pomalo rasejano ili možda čak i nesigurno, ukoliko usmerite energiju na pravi cilj možete postići mnogo.

Ako imate izazovne okolnosti na svom putu, vidite da li možete upotrijebiti kreativnu energiju Riba i tako rešite probleme. Energija Riba nam omogućava da stvari vidimo iz nove perspektive.

Pred Jarčevima je izazovan period
Shutterstock 

Jarac

U ovom periodu pristiže vam izobilje snažne energije! Obilje je svuda oko nas i dolazi u toliko različitih oblika, samo morate pažljivo da posmatrate.

Ako želite da prizovete tu energiju obilja, bilo da se radi o novcu, prijateljima ili mogućnostima, ovo je idealno vreme za vas. Da biste prizvali obilje, prvo morate osećati da živite u obilju, stoga razmislite o tome što je to što vas inspiriše da se tako osećate, a zatim zadržite taj nivo vibracije.

Ako imate novu ideju ili pothvat koji želite da pokrenete, sezona Riba će vam dati kreativni potreban podsticaj.

Vodolija

Ribe su poslednji znak zodijaka i često je vladavina Riba vreme u kojem možemo zatvoriti bilo koje poglavlje u životu koje smo prerasli. Ovo je vreme da procenite šta vam je stvarno važno.

Ako postoji nešto što vas iscrpljuje, ova sezona vas poziva da to pustite. Energija Riba je vrlo duhovna, stoga dopustite svojoj intuiciji da vam bude vodič. Ne forsirajte stvari, već ih pustite da idu svojim tokom.

Ribe

Ovo je vaše godišnje doba i vaše vreme da zablistate! Kada je Sunce u vašem znaku zodijaka, osećate se savršeno.

Iskoristite ovu energiju na najbolji način, napunite baterije i posvetite svoju pažnju projektima koji vas ispunjavaju.

Meditiranje je odlična ideja. Kako Jupiter također obilazi Ribe, on vam daje dodatnu dozu optimizma.