Evan Nathaniel Grim je bivši korporativni profesionalac koji je postao svetilo astrologije. Ima preko 450 hiljada pratilaca na TikTok-u i Instagramu. Njegov jedinstveni pristup astrologiji spaja naučni način razmišljanja sa duboko intuitivnim stilom čitanja, a sada je objasnio šta znače suprotni horoskopski znaci.

Šta je suprotni znak horoskopa?

Ukratko, suprotni horoskopski znaci su znaci koji su direktno jedan preko puta drugog na točku zodijaka. Grim kaže da znakovi koji su jedan preko puta drugog imaju drugačiji odnos od znakova koji se nalaze jedan pored drugog. „Gledanje u svoj suprotni znak je način da pronađete ravnotežu u sebi“, kaže on. "Kao i način da se uskladite sa drugom osobom."

Koji su to suprotni horoskopski znaci?

  • Ovan i Vaga
  • Škorpija i Bik
  • Blizanci i Strelac
  • Rak i Jarac
  • Lav i Vodolija
  • Devica i Ribe
horoskop
Shutterstock 

  Da li su suprotni horoskopski znakovi srodne duše?

Grim kaže da postoji toliko mnogo drugih faktora, astroloških, filozofskih i drugih, koji utiču na stvaranje odgovarajućeg prijatelja i ljubavnika. Dakle, gledati na suprotan znak kao na srodnu dušu nije precizno. Međutim, on deli ovu mudrost: „Suprotni znakovi su tu da vam pomognu da rastete, da naučite da razmislite o drugom pristupu."

Astrolog kaže da vaša interakcija sa vašim suprotnim znakom u početku može biti neprijatna, jer je njihov stil i/ili pristup suprotan onome kako biste se vi bavili stvarima, ali on predlaže da malo razmislite o stilu vašeg partnera i da vidite kako se oseća sa vašim pristupom. „Postoji neka vrsta zajedničkog, tako da deljenjem naših perspektiva stvarate alhemijski efekat“, kaže Grim. „Alhemiziranje i neizolovanje tih perspektiva je način da se dobije više balansa.