I dok svi čekamo mart koji će nam doneti olakšanje, to će se konačno desiti jer je Merkur već ušao u Vodoliji, pa nam donosi rasterećenje. Sa planetama u Jarcu nije bilo šale i trenutno još uvek svi osećamo pritisak odgovornosti i obaveza, ali će to da se promeni u martu, pa ćemo lakše i dolaziti do novca.

LAV 

Nakon kriznog januara i februara na finansijskom planu, stiže mart, koji će vam doneti veći priliv novca. Sunce, Merkur i Jupiter u Ribama donose vam priliku da rešite pitanje nasledstva. Takođe, Lavovima će se otvoriti mogućnost da dobiju sponzorstvo za neki projekat. Odličan je mesec za raspolaganje tuđom imovinom.

RAK

Sunce u Ribama donosi vam novac iz inostranstva. To može da bude i saradnja sa inostranom firmom. Posredstvom Ribama možete da ostvarite veću zaradu. Takođe, planete u devetom polju donose vam priliku da dobijete plaćeno putovanje.

Nakon krize, pred Lavovima je sjajan period
Shutterstock 

VODOLIJA

Ovo je godina koja je puna iznenađenja za vas. Vi ste se već materijlno obezbediti, a u martu planete rade za vas, pa ćete imati mogućnost da zaradite novac i na osnovu dodatnog posla. Pripadnici vašeg znaka dobiće ponudu za bolje plaćen posao.

BIK

Merkur u Ribama donosi vam mogućnost da zaradite sa prijateljima. Osoba vodenog znaka sa kojom se družite ponudiće vam mogućnost da na osnovu nekog projekta zaradite zajedno novca. Takođe, ovo je i prilika da se dobije "posao preko veze".

ŠKORPIJA

Sve što budete radili će vam se isplatiti. Ako imate hobi, mart je pravo vreme da vam to postane primaran posao koji ćete da unovčite. Takođe, ako se bavite ugostiteljstvom ili sportom, mart će vam biti uspešan.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.