Brak definitivno nije za svakoga, ali postoje ljudi koji željno čekaju da se spoje s nekim taman toliko da uplove u bračnu luku. Saznajte u nastavku koji horoskopski znaci će do kraja godine reći "DA"!

Strelac

Konačno ćete se posvetiti nekome zbog koga ćete se osećate zdravo i srećno. Samo se morate usredotočiti na to da se smirite i posvetite nekome, ali ne zaboravite raditi stvari na svoj način.

Vodolija

Morate čekati savršenu priliku i ove godine će vas ta prilika prigrliti svim srcem. Biće to pravo vreme da se venčate i skrasite s nekim, ali ne zaboravite odabrati pravog partnera za sebe

vodolija, strelac, vaga i riba će ove godine stati na ludi kamen
Shutterstock 

Vaga

Ovo je dobar korak prema donošenju prave odluke jer ste obično vrlo istog mišljenja oko donošenja odluka. Vaš brak će biti savršen samo kada u to budete verovali. Ne mora biti veliko i ekstravagantno, vi i vaš partner samo trebate uložiti srce.

Riba

Snažne energije će vas voditi prema braku. Postoji velika mogućnost da ćete se veriti ove godine. Vaša potraga za srodnom dušom završiće ove godine i konačno možete odahnuti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.