Svako ima drugačiji seksualni apetit, ali neki horoskopski znakovi su poznati po jačem libidu.

Uzbuđuje ih pogled, mali dodir ili čak način na koji izgovorite određene reči. Ovan, Bik i Škorpija su znakovi koji su uvek zainteresovani za intimne odnose, pogotovo žene, dok Škorpije zauzimaju svakako prvo mesto.

1. Škorpija

Žene rođene u ovom znaku imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena strast vidljiva je u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks s njom uvek je uzbudljiv, najviše zato jer voli da isprobava nove stvari.

2. Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njen seksualni poriv je uvek jak.

Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas uvek mami i indirektno aludira na seks. Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.

Žene Škorpije važe za najstrastvenije
Shutterstock 

3. Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čisti adrenalin. Voli da osvaja, a sam seks s njom uvek je pun strasti, igrica i eksperimentisanja.

Žene Ovnovi su izuzetno strastvene što pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan sa željom za igrom, piše portal Your Tango.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.