Svaka žena ima drugačiji ukus i tip muškaraca koji je privlači.  To važi i za jači pol. Naime, postoji i poseban tip muškaraca kojeg će žena privući.

Često možemo čuti da se suprotnosti privlače, ali ne postoji pravilo. Neki horoskopski znaci privlače muškarce koji su njihova suprotnost, a neki, pak, privlače muškarce koji su isti kao oni.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku privlače muškarce koji žude za uzbuđenjima, putovanjima, zabavom... One su vrlo dinamične i uvek spremne za akciju, pa su najsrećnije kad uz sebe imaju partnera sličnih želja i sklonosti.

Bik

Pripadnice ovog znaka neodoljive su momcima koji traže pouzdane i opuštene žene. One znaju da vole i u potpunosti se predaju partneru koji im osvoji srce.

Blizanci

Žene rođene u znaku Blizanaca su neodoljive muškarcima koje privlače impulsivne, pomalo razigrane žene uvek spremne za nova iskustva. Znaju da im sa njima zabave neće faliti.

Rak

Žene rođene u ovom znaku privlačne su muškarcima koji traže ljubav i nežnost. One ne mare toliko za fizički izgled i materijalna dobra koliko za emocije.

Lav

Lavice su pomalo vrckave, sigurne u sebe i privlačne čak i kada raščupane u pidžami hodaju po kući. One su neodoljive muškarcima koji traže žene pune samopouzdanja.

Devica

Pripadnice ovog znaka privlačne su muškarcima kojima je važna inteligencija, lepota duše i brižnost. Device su staložene i ne vole da gube vreme na besmislene emotivne rasprave, pa ih previše osetljivi momci zaobilaze.

Lavice su vrckave, a Škorpijma je strast na prvom mestu
Shutterstock 

Vaga

Žene rođene u ovom znaku neodoljive su muškarcima koji traže stabilan i miran život. One su u stanju da razumeju partnera jer gledaju na svet i iz njegovog ugla. Vage znaju kako da balansiraju i život učine prijatnim.

Škorpija

Škorpije su vrlo privlačne muškarcima kojima je strast u životu izuzetno važna. One vole život i žele da žive punim plućima, ali po svojim pravilima.

Strelac

Pripadnice ovog znaka poseduju neodoljiv smisao za humor, znaju kako da nasmeju ljude i unesu dobru energiju u prostor, pa su vrlo privlačne momcima kojima je to kod partnerke važno.

Jarac

Žene u znaku Jarca neodoljive su pomalo nesigurnim muškarcima koji čvrsto stoje na zemlji i traže jaku, samostalnu partnerku, onu koja će im biti oslonac i zvezda vodilja kroz život.

Vodolija

U ženu Vodoliju često se zaljubljuju muškarci koji žele da partnerka podstakne ono vrcavo u njima. Pripadnice ovog znaka poseduju slobodan duh i nisu sklone da osuđuju ponašanje drugih.

Ribe

Ribe su zanimljive muškarcima koji su u potrazi sami za sobom, koji traže dubinu, kako emocionalnu, tako i duhovnu. Pripadnice ovog znaka su vrlo romantične i emotivne.

Ribe su veoma romantične, dok su žene rođene u znaku Strelca imaju neodoljiv smisao za humor
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.