KAKVE MUŠKARCE PRIVLAČE DEVOJKE PREMA HOROSKOPU: Strastveni vole žene Škorpije a pripadnicama OVOG ZNAKA niko ne odoleva

Ako ste se ikada pitali kakve žene prema horoskopu privlače muškrace, donosimo odgovor na to pitanje...

Šta muškarci prvo primete na ženama?
Shutterstock 

Svaka žena ima drugačiji ukus i tip muškaraca koji je privlači.  To važi i za jači pol. Naime, postoji i poseban tip muškaraca kojeg će žena privući.

Često možemo čuti da se suprotnosti privlače, ali ne postoji pravilo. Neki horoskopski znaci privlače muškarce koji su njihova suprotnost, a neki, pak, privlače muškarce koji su isti kao oni.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku privlače muškarce koji žude za uzbuđenjima, putovanjima, zabavom... One su vrlo dinamične i uvek spremne za akciju, pa su najsrećnije kad uz sebe imaju partnera sličnih želja i sklonosti.

Bik

Pripadnice ovog znaka neodoljive su momcima koji traže pouzdane i opuštene žene. One znaju da vole i u potpunosti se predaju partneru koji im osvoji srce.

Blizanci

Žene rođene u znaku Blizanaca su neodoljive muškarcima koje privlače impulsivne, pomalo razigrane žene uvek spremne za nova iskustva. Znaju da im sa njima zabave neće faliti.

Rak

Žene rođene u ovom znaku privlačne su muškarcima koji traže ljubav i nežnost. One ne mare toliko za fizički izgled i materijalna dobra koliko za emocije.

Lav

Lavice su pomalo vrckave, sigurne u sebe i privlačne čak i kada raščupane u pidžami hodaju po kući. One su neodoljive muškarcima koji traže žene pune samopouzdanja.

Devica

Pripadnice ovog znaka privlačne su muškarcima kojima je važna inteligencija, lepota duše i brižnost. Device su staložene i ne vole da gube vreme na besmislene emotivne rasprave, pa ih previše osetljivi momci zaobilaze.

Lavice su vrckave, a Škorpijma je strast na prvom mestu
Shutterstock 

Vaga

Žene rođene u ovom znaku neodoljive su muškarcima koji traže stabilan i miran život. One su u stanju da razumeju partnera jer gledaju na svet i iz njegovog ugla. Vage znaju kako da balansiraju i život učine prijatnim.

Škorpija

Škorpije su vrlo privlačne muškarcima kojima je strast u životu izuzetno važna. One vole život i žele da žive punim plućima, ali po svojim pravilima.

Strelac

Pripadnice ovog znaka poseduju neodoljiv smisao za humor, znaju kako da nasmeju ljude i unesu dobru energiju u prostor, pa su vrlo privlačne momcima kojima je to kod partnerke važno.

Jarac

Žene u znaku Jarca neodoljive su pomalo nesigurnim muškarcima koji čvrsto stoje na zemlji i traže jaku, samostalnu partnerku, onu koja će im biti oslonac i zvezda vodilja kroz život.

Vodolija

U ženu Vodoliju često se zaljubljuju muškarci koji žele da partnerka podstakne ono vrcavo u njima. Pripadnice ovog znaka poseduju slobodan duh i nisu sklone da osuđuju ponašanje drugih.

Ribe

Ribe su zanimljive muškarcima koji su u potrazi sami za sobom, koji traže dubinu, kako emocionalnu, tako i duhovnu. Pripadnice ovog znaka su vrlo romantične i emotivne.

Ribe su veoma romantične, dok su žene rođene u znaku Strelca imaju neodoljiv smisao za humor
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši