DVA DATUMA U FEBRUARU SU VEOMA VAŽNA: Vladavina Vodolije donosi velike obrte horoskopskim znacima

Horoskop otkriva važne datume u februaru na koje treba da obratite pažnju

10 razloga zašto su Ovnovi najbolji
Shutterstock 

Vladavina Vodolije je počela, a prema rečima astrologa, ovo je razdoblje u kom tražimo slobodu, ne podnosimo ograničenja, stvaramo nova prijateljstva i otkrivamo nove stvari o ljudima koji nas okružuju.

Ovo je period kada ostvarujemo planove i tražimo neophodnu podršku.

S obzirom na to da Vodolije važe za najveće buntovnike Zodijaka koji će zaobići ili prekršiti pravila, tako je ovo idealan period kada treba da se zapitamo što nas tu sputava i kako možemo da živimo život prema svojim pravilima, a da se pritom ne zamaramo šta će drugi reći ili misliti o našim odlukama i postupcima.

Kretanje Venere i Marsa znakom Jarca ovaj će mesec da učini posebnim na planu ljubavi. Kad se te dve planete sastanu na istom stepenu, što će se dogoditi 13. februara, možemo da očekujemo porast ljubavnih uzbuđenja i strasti i značajnih promena u intimnom životu. Ovo je mesec u kom dobre veze još više jačaju, a loši odnosi se prekidaju. 

4. februar je prvi važan datum tog meseca
Shutterstock 

To je i vreme novih ljubavi. Mnogima će srce zakucati u blizini jedne osobe i shvatiće da se zaljubljuju. Ali, ono što je zanimljivo jeste da teško pristajemo na površne i neozbiljne odnose. Ili je sve ili nije. U ljubavi tražimo sigurnost, pouzdanost, osobu kojoj možemo da verujemo.

U poslovnom smislu mnogima se pruža prilika da unaprede svoj status, pronađu novi posao ili naprosto shvate da im je sve teže na postojećem radnom mestu i da im je potrebna promena. Vrlo su važni odnosi sa autoritetima, od njih dolaze ili dobre stvari ili pritisci od kojih želimo da pobegnemo.

DVA VAŽNA DATUMA

Prvi je 4. februar kada se Merkur pokreće napred i završava sa retrogradnim kretanjem, a drugi je 24. februar kada se Merkur vraća na poziciju sa koje je krenuo unazad. Sigurno je da će nam se u narednom mesecu mnogo toga razbistriti i razjasniti. Dobijamo odgovore koji su nam potrebni, zatvaramo stara i nedovršena poglavlja, a istovremeno imamo i više motivacije za rad.

24. februar je drugi važan datum kada se Merkur vraća na poziciju sa koje je krenuo unazad.
Unsplash/ Jenny Ueberberg 

Od 1. februara očekuje nas mladi Mesec u znaku Vodolije koji će se odvijati u blizini Saturna. Otvaraju se teme koje su bile za nas aktualne u prošlosti. Istovremeno ovaj period donosi i porast odgovornost.

Dok je 13. februar rezervisan za ljubav, 14. Merkur ulazi u znak Vodolije i poziva nas da razmišljamo van okvira. Dolaze nove i originalne ideje, a možemo imati i koristi od povezivanja sa ljudima koji imaju iste ili slične ciljeve kao mi.

16. februara je pun Mesec u znaku Lava koji nas uvodi u razdoblje do sledećeg punog Meseca u kom je dobro više slušati svoje srce jer je ono iskrenije od uma. Tada ćemo želeti samo da se dobro zabavimo.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši