Tokom drugo meseca u godini svdočićemo prestanku retrogradnog kretanja planeta. O

vakva energija je zaslužna za to što ne možemo neke aktivnosti da obavimo na najbolji mogući način, ali tome će doći kraj. Februar je i mesec koji nagoveštava kraj zime, te se tako otvorite za sva iznenađenja koja dolaze u drugom mesecu 2022. godine.

Ova tri horoskopska znaka će biti najsrećnija u februaru:

Vodolija

Početak drugog meseca u godini može vam doneti mnogo pozitivne energije, te tako će otvoriti prostora da steknete samopouzdanje, da postanete harizmatičniji i tako otvorite sebi prostora za rešavanje nekih započetih zadataka. Ovo je pogodan period za one koji traže novi posao, ili žele da pokrenu sopstveni biznis, tako da se osmelite i započnite vaš novi posao.

Tri znaka imaće sreće ovog meseca
Shutterstock 

Devica

Za osobe u ovom zanaku ovo je najpozitivniji period. Zdravlje će vam biti u najboljem mogućem redu. U svim aspektima će vam biti harmonično i uživaćete. Takođe, za slobodne device ovo je odličan period da se posvete i pronalasku partnera, pa se tako osmelite da pređete na konkretne stvari.

Vaga

U februaru će Vage potpuno uživati u ljubavnoj energiji. One će da učvrste odnose sa svojim partnerima i da srede sve emotivne probleme koje imaju. Brak će im biti kao nikad do sada stabilniji i to će vam prijati. Posebnu pažnju ćete obratiti na brigu o svom izgledu jer ćete uživati u flertovanju u drugom mesecu u godini, piše Glossy.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.