Zvuči gotovo neverovatno da boginji lepote, glumici Sofiji Vergari nešto može da ne stoji lepo, ali nažalost, i to je moguće.

Zapravo, Sofija je napravila jednu grešku koju često činimo svi - mislimo da je crno dobitna kombinacija kada želimo da izgledamo mršavije.

Naravno, mnogo toga zavisi i od modela odeće koju nosimo, a u ovom slučaju, lepa glumica opredelila se za kombinezon koji je u gornjem delu poput korseta, dok su nogavice široke poput zvoncara.

sofija vergara otisla je na rucak sa svojim sinom manolom
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ne samo da je Sofija rubom pantalona pomela pod za sobom, i došla u situaciju da se spotakne i padne, već je i celokupan model potpuno "ubio" figuru peščanog sata po kojoj je glumica prepoznatljiva.

U prilog tvrdnji pogledajte neka njena druga izdanja u galeriji ispod u kojima deluje vitkije i zategnutije:

Instagram Izdanja Sofije Vergare

Ona se inače sa sinom Manolom zaputila na večeru, a ceo autfit upotpunila je zelenim minđušama i upečatljivim ogrlicama kao i popularnom Bottega tašnicom.

sofija vergara u pogresnom izboru odece
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je Sofija lepa štagod da obuče, činjenica je da je glumica u ovom izdanju delovala krupnije nego što jeste. Naravoučenije glasi da je model odeće najbitniji, jer sa pogrešnim izborom ni crna boja vas neće spasiti od toga da izgledate upravo onako kako niste želeli.