NEKADA SU BILE RAZUZDANE PRIJATELJICE: Drogirale su se, opijale, bile hapšene, a danas su sve na pravom putu

Britni Spirs, Paris Hilton i Lindzi Lohan nekada su bile najbolje drugarice.

NJ / Backgrid UK / Profimedia

Paris Hilton (40), Britni Spirs (39) i Lindzi Lohan (35) nekada su bile prave kraljice skandala bez kojih nijedna zabava u Holivudu nije mogla da prođe.

Posebno su privačile pažnju 2006. i 2007. kada su često viđane pod uticajem alkohola. Nekadašnje slatkice Britni i Lindzi nisu se odvajale od bogatašice Paris, a mnogi su komentirali da su pale pod njen loš uticaj.

Sve tri su prošle kroz teške životne borbe sa zavisnošću, psihičkim problemima, kao i problemima sa zakonom, a danas su napokon na pravom putu.

Britni Spirs

Princeza pop muzike, Britni Spirs (39), smatra se izvođačem koji je u tinejdž dobu imala najveću popularnost na svetu.
Imala je samo 15 godina kad je potpisala svoj prvi ugovor, a prva dva albuma dosegla su dijamantska izdanja i sa 47 miliona prodatih kopija završili na listi najprodavanijih u istoriji.

Šest albuma završilo joj je kao broj jedan na Billboardu, a Rolling Stone je njen singl "Baby One More Time" iz 1998. proglasio najvećim debijem u istoriji.

Shutterstock 

A onda je Britni Spirs, adekvatno prozvana princezom popa, potonula u vrtlog medijske hajke, nervnih slomova i propalih veza.

Njen otac Džejmi Spirs postao je zakonski vladar njenog života i imao pravo da odlučuje o njenom poslu, novcu, nastupima i zdravlju.

Njen pad bio je propraćen ne samo javnim nervnim slomovima, već i zloglasnim brijanjem glave, raspadom braka s Kevinom Federlajnom, ružnim raskidom sa Džastinom Timberlejkom, te proganjanjem paparaca, koji su je gazili na sličan način kao i princezu Dajanu.

Shutterstock 

Nakon 13 godina borbe, Britni je uspela da dobije pravdu na sudu i oslobodi se starateljstva, koje je njen otac imao nad njom. Vratila je život, finansije i karijeru u svoje ruke, najavila da je verena i srećna, te fanovi s nestrpljenjem očekuju i njen muzički povratak.

Linzi Lohan

Glumica Lindzi Lohan (35) godinama je vodila bitku sa zavisnosću od alkohola, tableta i psihoaktivnih supstanci.

Lindzi Lohan kao da je postala sinonim za propale dečije zvezde Holivuda. Ona je svoju glumačku karijeru počela sa samo 10 godina u sapunici Another World, a njen diznijevski put počeo je sa samo 11 godina, 1998. u Zamki za roditelje, gde je glumila sestre bliznakinje Eni i Hejli.

PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

U filmu Freaky Friday glumila je 2003. godine uz Džejmija Li Kurtisa, a 2005. u filmu Herbie: Fully Loaded. Sve vreme se, poput većine Dizniejvih talenata, bavila i muzikom.

Lohan su u javnosti često opisivali kao "problematičnu". Njena zavisnost o drogama, alkoholu i se*su oduvek je bila javna tajna, a sve je potvrđeno kad se 2007. godine prvi put prijavila na kliniku za rehabilitaciju.

Nekoliko puta je uhapšena zbog vožnje u pijanom i drogiranom stanju, a zbog izbegavanja redovnih kontrola, neko je vreme provela i u zatvoru.

naa / Mavrixphoto / Profimedia 

2013. je ponovno završila na rehabilitaciji, nakon čega je izjavila da je odlučila da će svoju karijeru vratiti na pravi put. 2017. godine prešla je na islam, a 14 godina nakon njenog prvog javnog posrnuća, Linzi se vratila pred kamere.

Naime, glumica će se pojaviti u Netfliksovom božićnom filmu u glavnoj ulozi, a sudeći po najavama, glumica prvi put nakon dužeg vremena izgleda dobro i srećno.

Instagram 

Paris Hilton

Model, glumica, spisateljica i pre svega starleta Holivuda, Paris Hilton (40), postala je poznata javnosti širom sveta 2003. godine učestvovanjem u projetku “Jednostavan život”, koji je vodila sa Nikol Riči.

Nakon početka uspešnog rada na televiziji, Paris Hilton je počela da se pojavljuje u filmovima sa malim rolama.

Shutterstock 

Mogla bi biti naslednica Hiltonovog carstva, koje uključuje lanac luksuznih hotela, ali je ostala svoja i izgubila je nasledstvo.

Paris se sa policijom prvi put srela u septembru 2006. Uhapšena je zbog vožnje u pijanom stanju. Priznala je krivicu i platila kaznu od 1,5 hiljada dolara, a takođe joj je određena i uslovna osuda od 36 meseci.

Početkom 2007. godine slavnu ličnost ponovo je privela saobraćajna policija. Mesec dana kasnije, lepotica je "obradovala" tabloide svežim skandalom. Privedena je zbog prekoračenja brzine.

ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U proleće iste godine Hilton je osuđena na 45 dana zatvora. No, nakon četiri dana, ljubazni šerif pustio je plavušu u kućni pritvor zbog lošeg zdravlja. Sud ju je ipak vratio u zatvor. Puštena je 23 dana kasnije, a da nije odslužila celu kaznu.

Pričalo se da je Paris zavisnost o drogama i alkoholu dovela do čestih hapšenja, a nakon nekoliko godina skandala, Paris se smirila.

Pokušala je da sredi svoj emotivni život, a nakon tri propale veridbe, Paris se ove godine udala za svog dvogodišnjeg dečka Kartera Reuma i priredila "venčanje iz bajke", kako su ga mediji nazvali.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte još njihovih fotografija kako su izgledale nekada, a kako izgledaju sad:

FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia, - / Backgrid USA / Profimedia Paris Hilton, Britni Spirs, Lindzi Lohan