Britni Spirs možda jeste konačno slobodna, ali cela saga sa njenom porodicom neće uskoro dobiti svoj kraj.

Pevačica je rešila da javno govori o svemu što je doživljavala za ovih 14 godina, a nedavno je otkrila i ko je zapravo zaista tvorac ideje o starateljstvu.

Britni je nedavno na svom Instagramu napisala da je starateljstvo bila ideja njene majke Lin i poručila: "Znam tačno šta si uradila".

- Ono što ljudi ne znaju je da je mama ta koja je tati dala ideju. Nikada neću vratiti te godine… tajno mi je uništila život. Moj tata nije dovoljno pametan da smisli plan o starateljstvu, ali večeras ću se smejati znajući da je preda mnom novi život - poručila je pevačica.

britni objava na instagramu
pritnscreen/instagram 

U objavi Britni je imenovala i svog bivšeg poslovnog menadžera Lua Tejlora, kao "pomagača u orkestriranju starateljstva".

Post je ubrzo izbrisan, a onda se pojavila informacija da je samo par sati pre objave na Instagramu, njena majka Lin podnela novu peticiju sudu u Los Anđelesu, po kojoj traži od Britni da joj isplati 650.000 dolara na račun pravnih troškova koji su nastali još 2019. godine.

majka i otac britni spirs
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, pevačicin otac Džejmi Spirs suspendovan je sa mesta staratelja, čime je Britni postala slobodna, nakon skoro 14 godina borbe.

Na mesto Britninog oca došao je Džon Zabel, računovođa kog su izabrali Britni i njen advokat, da privremeno nadzire njene finansije.

birtni spirs
printscreen/instagram 

Iduće ročište za preispitivanje prestanka njenog starateljskog prava zakazano je za 12. novembar, te su veoma velike šanse da će uskoro još "prljavog veša" porodice Spirs ugledati svetlo dana.