Britni Spirs se nakon 13 godina nedavno oslobodila starateljstva, koji je njen otac Džejmi Spirs imao nad njom, ali izgleda da njen život i dalje u mnogome zavisi od njega.

Naime, Britni će morati prvo da sačeka i zvaničnu odluku sudije koji vodi njen slučaj, pa tek onda da planira svadbu sa Semom Ašgarijem.

Par je veren od septembra i pevačica je s izabranikom, pišu strani mediji, već pripremila i predbračni ugovor, međutim sve je palo u vodu - još jednom zbog njenog oca Džejmija.

britni spirs i aem asgari
The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, dok se konačno sudski ne reši pitanje „starateljstva" zbog kog je, kako se pisalo, bila na velikim mukama, par neće moći da kupi kuću, venča se ili dobije decu.

Pre svega, utvrđuje se da li joj je „kontrola" i nadalje potrebna ili ne, prenosi „TMZ". Tek zatim će biti sklopljen i predbračni ugovor nakon kog će pevačica moći i zakonski da se uda.

Džejmi Spirs je suspendovan s mesta staratelja krajem septembra, a međuvremenu kao privremenog upravnika finansijama pevačice sud je imenovao kalifornijskog računovođu Džona Zabela.

Podsetimo, Britnin dečko, model i fitnes instruktor Sem Ašgari zaprosio je u njenom domu, a ona je ubrzo celom svetu saopštili radosne vesti na svom Instagramu.

brtni spirs i sem asgari
The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ne mogu j****o da verujem", napisala je ispod objave, a snimak je za samo par sati dobio skoro 2 ipo miliona lajkova.

Iza sebe ima dva braka, prvi sa Džejsonom Aleksanderom s kojim se venčala 2004. u kapeli u Las Vegasu. Ovaj brak je trajao samo 55 sati, a kako je nedavno otkrila, majka ju je naterala da poništi brak sa Džejsonom. 

Nakon toga, Britni se udala za Kevina Federlajna. Bili su u braku od 2004. do 2007. godine tokom kog su dobili sinove Šona i Džejdena.

FAMEFLYNET PICTURES / Backgrid USA / Profimedia, @CelebCandidly/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Britni Spirs prva vožnja nakon što je oslobođena