Kako stvari stoje, "idiličan" brak bogate naslednice Viktorije Svarovski i finansijskog mogula Vernera Merca doživeo je svoj kraj. 

Iako se do skoro mislilo da je njihova ljubav jaka kao i prvog dana, te su u više navrata uhvaćeni dok strastveno razmenjuju nežnosti, čini se da su stvari samo spolja izgledale savršeno. 

Mislilo se da Viktorija Svarovski ima savršen brak.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Viktorija (29) koja je inače pevačica i voditeljka zvanično je potvrdila da se rastaje od Vernera Murca (46), bankara sa kojim je bila u braku 6 godina, a strani mediji bruje da je razlog treća osoba, odnosno, da se zaljubila u čuvenog "najpoželjnijeg neženju Evrope".

Viktorija Svarovski rastaje se nakon 6 godina.
printscreen/inastagram Victoria Swarovski, Werner Murz Kitz Charity Trophy, Skiing, Kitzbuehel, Austria - 25 Jan 2020,Image: 495392949, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tajanstveni mladić navodno je niko drugi do bogati naslednik Mark Matešic (30), čiji je otac niko drugi do Ditrih ‘Didi’ Matešic, suosnivač kompanije Red Bull, koja takođe poseduje više sportskih timova u Austriji i Nemačkoj. 

Inače, Matešic je postao najnoviji evropski multimilijarder nakon smrti svog oca Didija 2022. godine. Didi je posedovao 49 odsto kompanije koja se u vreme njegove smrti procenjivala na neverovatnih 26 milijardi evra.

Ogromno bogatstvo nasledio je niko drugi do Didijev sin jedinac, za kojeg je Forbs nedavno procenio da ima neto vrednost oko 15 milijardi evra. Izveštaji kažu da je nasledio i brojne luksuzne nekretnine, od fidžijskog ostrva do austrijskih zamkova, i imanje u ekskluzivnom londonskom Najtsbridžu.

Kada je reč o Viktoriji, ova Nemica je u tinejdžerskim i ranim 20-im imala uspešnu muzičku karijeru, a 2014, je čak nastupala na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, a 2010. snimila je muziku za holivudski film "The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader".

Danas je Viktorija posvećena televizijskoj karijeri - voditeljka je takmičarskog šoua "Let’s Dance". Takođe, ona je i influenser - na Instagramu je prati preko pola miliona ljudi, i sarađuju sa brojnim poznatim brendovima.

Nije poznato kako su se Viktorija i Marko upoznali, ali se zna da su još u januaru otišli na dejt i od tada su bliski. Primećeni su zajedno na trkama u Hanenkamu, koje se održavaju u skijalištu Kicbil.

Za sada ni jedno ni drugo nisu javno potvrdili ili demantovali glasine o romansi, a da li će njihov odnos postati ozbiljniji, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!