Te 2017. godine ceo svet je pričao o nestvarnom venčanju Swarovski naslednice Viktorije i njenog izabranika, finansijskog mogula Vernera Merca.

Haljina za kojom su mnoge devojke uzdisale imala je na sebi preko pola miliona kristala. Sama izrada koštala je gotovo 1.500.000 evra i skoro sve modne kritičare ostavila je bez daha, a fotografije sa bajkovitog venčanja brzinom svetlosti obišle su svet.

Međutim, i pored toga što je par na venčanju delovao veoma zaljubljeno, mnogi su bili mišljenja da će se brzo razvesti, te da je 12 godina stariji izabranik samo još jedan hir bogate naslednice.

Međutim, 11 kasnije, i dalje su zajedno, a ako je suditi po poslednjim fotografijama, zaljubljeniji su nego ikad. Nedavno su ih fotografi uslikali na plaži u Marbelji, a lepa 27-godišnja Nemica pokazala je izvajano telo u klasičnom crvenom bikiniju.

viktorija svarovski sa muzem
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Par se sve vreme ljubio i grlio, te je evidentno da je među njima ljubav veoma jaka. Zanimljivo je da je Viktorija sa Vernerom još od tinejdžerskih dana, odnosno još od 2010. godine.

Inače, ova Nemica je u tinejdžerskim i ranim 20-im imala uspešnu muzičku karijeru, a 2014, je čak nastupala na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, a 2010. snimila je muziku za holivudski film "The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader".

Danas je Viktorija posvećena televizijskoj karijeri - voditeljka je takmičarskog šoua "Let’s Dance". Takođe, ona je i influenser - na Instagramu je prati gotovo pola miliona ljudi, a ona sarađuje sa brojnim poznatim brendovima.

Možda i očekivano, ali ova dama je i svojevrsna ikona stila u rodnoj Nemačkoj, ali i među dobrim poznavaocima mode širom sveta. Ona je redovna gošća na privatnim zabavama slavnih, ali uvek je možemo videti u prvom redu na Nedeljama mode, te na crvenom tepihu na prestižnim događajima.

viktorija svarovski i verner merc
BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia 

I pored više nego uspešne karijere, svet i dalje priča o njenom glamuroznom venčanju na raskošnoj ceremoniji u luskuznom italijanskom rizortu Portopikolu. Venčanje je trajalo tri dana, a podrazumevalo je ekstravagante večere i plesne zabave, te najskuplju hranu i piće i naravno - zvanice su nosile najskuplju odeću.

Slobodno možemo reći da je Viktorija neka vrsta moderne princeze iz bajke (a takav joj je i život očigledno), te da je zaista našla svog princa na belom konju. Ostala njena izdanja pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/inastagram Viktorija Svarovski