Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa i trudna izabranica Hana Huljić izgovorili su sudbonosno "da" u crkvi Svetog Dominika u Splitu.

Njihovu svadbu mediji zovu "hrvatskim venčanjem godine" koje se odigralo u Splitu, nakon čije crkvene ceremonije je usledilo slavlje u restoranu.

Hana Huljić, ćerka slavnog Tončija Huljića, blistala je u romantičnoj haljini koju je krasio retro dizajn. Prelepa Hana zračila je u venčanici koju potpisuje splitski dizajner Jurica Pirić.

Haljina neodoljivo podseća na toalete kakve su se nosile pedesetih godina prošlog veka. Venčanica ima spuštena ramena, kao i zanimljive detalje u vidu oslikane čipke i dugmadi.

Petar Grašo oženio je 14 godina mlađu Hanu Huljić.
Mondo/ Jadran Babić 

Aksesoari koje je mlada nosila – duge rukavice i ukras za glavu – dali su dodatni retro vajb haljini. Upotpunila je izgled romantičnim loknama.

„Njena venčanica nije iz naše klasične bride kolekcije, gde imamo te naše krojeve, 6 do 7 modela. Ona je izrađena isključivo za nju, rađena je po nekakvoj njenoj ličnosti, to jest, kako smo mi nju videli. Moja supruga je odradila skicu i napravili smo par predloga i Hana se jako brzo odlučila u možda nekih 5-10 minuta i rekla, evo, to je ta koju želim. Ona je prekrasna, jednostavna cura“, rekao je dizajner Jurica Pirić za In Magazin.

Podsetimo, početkom oktobra prošle godine u regionalnim medijima je odjeknula vest da je Petar Grašo u vezi s Hanom Huljić, koja je od njega mlađa 14 godina.

Od samog početka zabavljanja Petar i Hana su dobili titulu trenutno jednog od najpopularnijih parova na hrvatskoj estradi.

Grašo je pre Hane 24 godine proveo u vezi s koleginicom Danijelom Martinović, a Hana je takođe dugo godina bila s džez pijanistom Tomislavom Šošićem.

Fotografije sa njihovog spektakularnog venčanja pogledajte u nastavku:

Mondo/ Jadran Babić Venčanje godine u Hrvatskoj Petar Grašo i Hana Huljić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!