Pevačica Nataša Bekvalac spada u najpopularnije na ovim prostorima, čemu su doprineli ne samo brojni hitovi, već i to što nema problem da sa svojim obožavateljima, često na komičan način, deli dobar deo privatnog života.

Iako iza sebe ima tri propala braka, pevačica se često šali i na sopstveni račun, a nakon što je izbacila novu pesmu "Tajne", otkrila je da li je ikada lagala svoje partnere.

- Da, naravno. Skoro isto kao i u pesmi. Često sam želeći da napravim bolju sliku o sebi lagala ili prećutkivala, a zaista nije trebalo. Uvek sam imala strah ili osećaj da nisam dovoljno dobra, bila sam strašno nesigurna. Isfrustrirana i od izmišljotina koje su o meni uvek kružile, često sam bila zahvalna i na ostacima ljubavi. Trebalo mi je puno vremena da zavolim sebe, počnem da poštujem svaki moj korak i oslobodim se nesigurnosti. Zamke koje sami sebi napravimo često su one iz kojih ne možemo da izađemo, isto je i sa lažima - rekla je Nataša za "Scandal".

Nataša Bekvalac otkrila je da je u prošlosti lagala partnere.
Instagram 

Na pitanje da li postoji neki fudbaler koji joj se fizički dopada, odgovorila je da joj se sviđa španski reprezentativac.

Ima, Fabregas! (smeh) - rekla je Nataša.

Nataša Bekvalac našalila se da joj se trenutno dopada fudbaler Fabregas.
Instagram 

Pevačica se osvnula i na to kako je biti majka tinejdžerke, s obzirom da njena starija ćerka Hana uskoro puni 15 godina.

- Zaista nije lako biti mama tinejdžerke. To je doba kada su deca najosetljivija, veoma radoznala, često ispipavaju granice i prelaze ih. Ono na čemu insistiram je da budemo otvorene i iskrene jedna prema drugoj. Imamo periode kada nam ide, ali i periode koji su stresni, gde je potrebno puno razgovora, strpljenja i razumevanja. Mi imamo dobre i zdrave temelje, ali jedva čekam da pubertet prođe - iskrena je bila pevačica za pomenuti medij.

Pevačica Kaća Grujić prošle godine udala se na Natašinom imanju u Vojvodini, koje pevačica izdaje za proslave, ali Bekvalčeva nije prisustvovala venčanju.

kurir Katarina Grujić na venčanju u avgustu 2021. godine.

- Ne poznajem Kaću, ali svaku svoju koleginicu veoma poštujem. Cela ceremonija bila je organizivana u tajnosti, tako da ni moji najbliži nisu znali za venčanje. Koliko sam videla, bilo je prelepo i želim joj da nikad ne prođe kao ja. (smeh). Svi brakovi sklopljeni u toj kući su predivni i srećni- istakla je Nataša, a kako izgleda njena kuća u Čeneju u kojoj je ceremonija održana pogledajte u galeriji ispod:

paparazzo lov/youtube Pogledajte kako izgleda kuća Nataše Bekvalac u kojoj se udala Katarina Grujić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!