Nataša Bekvalac često se i sama šalila na račun svog ljubavnog života.

Kao što je poznato, pevačica iza sebe ima tri braka, u kojima je dobila ćerke Hanu i Katju, ali se svih ovih godina trudila da neke privatne detalje sakrije od očiju javnosti.

Sada su njeni obožavatelji konačno mogli da vide kako je izgledala na svom drugom venčanju. Naime, nakon razvoda od Danila Ikodinovića, Nataša je sreću našla kraj novog partnera Ljube Jovanovića, međutim, detalji intimne ceremonije nikada do sada nisu procurili u javnost.

Nataša Bekvalac udavala se tri puta.
Instagram 

Poznato je da se par venčao u stanu, a prisutni su bili samo matičar i kumovi. Iako je u prvi mah dogovor između supružnika bio da kadrove sa tajnog venčanja nikada ne objave, ona je to učinila jednom prilikom u emisiji "Ami Dži šou".

Nataša Bekvalac venčala se sa drugom mužem na tajnoj ceremoniji.
pritnscreen/youtube 

Tom prilikom Nataša je nosila svedenu belu haljinu sa izrezima i visoku punđu, dok se njen partner odlučio za belu košulju i pantalone. Pevačica je za svedoka odabrala svog prijatelja, muzičara Alena koji je godinama svirao u njenom bendu.

Nataša Bekvalac na drugom venčanju nosila je svedenu belu haljinu sa izrezima.
pritnscreen/instagram 

Nakon što je matičarka citirala Duška Radovića rekavši: Budite ljubomorni, ne jedno na drugo, već na svoj brak. Čuvajte ga i branite od svih iskušenja, smatrajte ga dragocenim za svoju sudbinu i sreću - Nataša i Ljuba izgovorili su sudbonosno da, a ona je zadržala svoje prezime.

Kasnije je javno priznala da je primetila da je Ljuba bio uplašen, a potom i da joj je "to bio najromantičniji trenutak u životu".

Nataša danas "solira", a nedavno je na pitanje da li u 2022. očekuje novu ljubav rekla:

"Naučila sam da se odreknem očekivanja jer su me dovela do propasti, očekivanja nemam, a želje su mi da su mi deca i porodica dobri. A što se muškaraca tiče, tu su mi se želje ostvarile", a još fotografija sa njenog drugog venčanja pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako je Nataša Bekvalac izgledala na svom drugom venčanju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!