Atraktivne "Uraganke" privlače pažnju gde god se pojave. Iako za njima uzdišu mnogi, samo jedna članica grupe "Hurricane" je u srećnoj vezi.

Ksenija Knežević je već šest godina u vezi sa dečkom Nikolom koji je po zanimaju arhitekta. S njim je počela da se zabavlja 2015. godine. Iako su u vezi šest godina, Ksenija i Nikola se poznaju mnogo duže.

- Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga - rekla je ona jednom prilikom.

ksenija knezevic
Youtube 

Nedavno se spekulisalo da je Ksenija imala romansu sa glumcem Pavlom Mensurom, kao i da se udaljila od Nikole te da su raskinuli. Ipak, Ksenija je otkrila da je i dalje u vezi sa Nikolom, kao i da uskoro počinje da živi sa svojim dečkom.

ksenija knezevic sa deckom
Instagram 

Misterozni ljubavni život Ivane Nikolić

Za razliku od Ksenije koja ne krije svoj ljubavni život, njena koleginica Ivana Nikolić ne priča u javnosti o partnerima.

- Srećno sam zaljubljena i zadovoljna ljubavnim životom - rekla je Ivana uoči odlaska na Evroviziju. Mesecima se spekulisalo da se pevačica Ivana Nikolić i fudbaler Vladimir Volkov tajno viđaju, kao i da su zajedno odmarali u Dubaiju.

ivana nikolic
Instagram 

Do njenog odlaska u Roterdam na Evroviziju, oni su navodno bili nerazdvojni, te su više puta viđeni zajedno u restoranima na Novom Beogradu, mada uvek u društvu prijatelja. Među njima su simpatije bile veoma uočljive, što su primetili i mnogi oko njih.

Iako je Ivana za hellomagazin.rs otkrila da su njih dvoje samo prijatelji.

vladimir volkov
Instagram 

- Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju - rekla je tada ona, mada mnogi sumnjaju da među njima ipak ima nešto više od prijateljstva.

ivana nikolic
Youtube 

Ivana je privukla pažnju slavnog glumca Džonija Depa, kao i repera Flo Ride kog je upoznala u Roterdamu tokom Evrovizije. Pevačica je tada otkrila da je reper izuzetno prijatan, a nema sumnje da ga je Ivana šarmirala, s obzirom na to da joj je slao poruke u kojima nije krio koliko je oduševljen njome.

Ipak, nedavno na pitanje šta se dešava na njenom ljubavnom planu Ivana je rekla sledeće: "Ne postoji niko. Meni niko ne prilazi. Ne znam šta se dešava. Nisam ljudima zanimljiva"

ATA Images Hurricane

Bodibilder, pevač, pa fudbaler

Sanja Vučić je dugo bila u vezi sa bodibilderom Nikolom Đorđevićem, a vezu su okončali prošle godine na jesen. Sanja je tada objasnila da je do raskida došlo zbog prezasićenja.

sanja vucic sa nikolom djordjevicem
Instagram 

Sanja nije krila ni svoje simpatije prema pevaču Davidu Damianu, kog je upoznala u Roterdamu. U jednom trenutku je čak izjavila i da bi se udala za njega.

Pored restrikicije koje su na ovoj Evroviziji pod ogromnom snagom, italijanski predstavnik se ne odvaja od Sanje Vučić. Redovno dolazi na sve probe naše delegacije, a s obzirom na to da su u razdvojenim hotelima, oni se konstatno dopisuju preko telefona i dogovaraju kada mogu da se vide.

Ovo nije ostalo ne zapaženo od strane pojedinih novinara koji su primetili da između naše devojke i italijana postoje određene simaptije ili čak nešto više.

damiano david
EDMOND SADAKA EDMOND / Sipa Press / Profimedia 

Zato su na konferenciji za novinare pitali da li se radi o ljubavnoj vezi između nje i italijanskog pevača. Sanja je odgovorila da se radi o divnom mladiću - rekao je izvor za domaće medije, a ni Sanja nije krila oduševljenje Italijanom.

- On je prelep muškarac. Da budem iskrena, sama sam... Divan je... Prestaću da pričam... Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina - kroz smeh je rekla Sanja za sajt "Wiwibloggs".

sanja vucic
Youtube 

Nedavno se spekulisalo da je Sanja u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom nakon što su jedno drugom lajkovali slike na Instagramu, a sumnje je dodatno podgrejala fotografija koja je objavljena na društvenim mrežama, na kojoj je Sanja nasmejana u zagrljaju fudbalera.

Ipak, Vučićeva je demantovala navode da je u vezi sa Nemanjom i izjavila da su oni samo prijatelji.

sanja vucic sa gudeljom
pritnscreen/instagram