Vatrena Uraganka Ksenija Knežević godinama je bila u skladnoj vezi sa Nikolom Todorovićem. Svoju ljubav krili su od očiju javnosti, a onda je kao bomba odjeknula vest da Ksenija ima novog dečka.

Ljubav prema nekadašnjem partneru se ugasila, a njeno srce ukrao je Pavle Mensur, mladi glumac kog je proslavila uloga u seriji "Kalkanski krugovi".

Međutim, i on sam je zbog lepe Ksenije raskinuo dugogodišnju vezu i to sa koleginicom Ivanom Zečević.

Ivanu je upoznao još na fakultetu, a nakon uloga u seriji "Grupa" dodatno su se zbližili. Uplovili su u vezu, a nakon snimanja "kalkanskih krugova" počeli su i da žive zajedno.

pavle mensur sa bivsom
printscreen/instagram 

- Volimo da trošimo pare na dobru klopu, ali sve je isto kao i ranije - rekla je mlada glumica pre nekoliko meseci koja je svog nekadašnjeg dečka u svemu podržavala, a njegov uspeh bio joj je bitniji od sopstvenog.

pavle mensur u vezi je sa ivanom hurricane
pritnscreen/youtube 

Zbog svega je svojevremeno govorila da "između njih nije samo ljubav, već sudbina". Međutim, brojne neželjene situacije lagano su vodile ka razlazu, što se naposletku i dogodilo.

Ono što je ipak sve iznenadilo je informacija da uprkos tome što je uplovio u novu romansu, na svom profilu još uvek čuva fotografiju svoje bivše devojke.

bivsa devojka pavla mensura
printscreen/instagram 

Fotka datira iz 2019. godine, dok su sve ostale, zajedničke oboje uklonili sa svojih profila.

Akteri se povodom svega nisu oglašavali, a još fotografija lepe Ivane pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Ivana Zečević, bivša devojka Pavla Mensura