Članica grupe "Hurricane", Ksenia Knežević, ponovo je u zagrljaju svog bivšeg dečka Nikole, sa kojim je nedavno raskinula, a prema pisanju medija,ubrzo je započela vezu sa mladim glumcem Pavlom Mensurom.

Razlog nedavnog raskida Ksenie i Nikole, navodno, bio je što su se emotivni partneri u poslednje vreme udaljili.

Njoj takva veza više nije odgovarala, njenoj energiji trebala je ona strast i zaljubljenost, kao sa početka, piše Telegraf.

- Izgleda dan ova romansa nije dugo trajala, te je rešila da se vrati Nikoli sa kojim je bila godinama unazad. Shvatila je da treba toj velikoj ljubavi da da još jednu šansu - naveo je izvor za pomenuti mediji.

U prilog ovim navodima, govori Nikolina objava na Instagramu. Naime, on je na svom Insta-storiju objavio zajedničku fotografiju sa Kseniom, na kojoj je ljubi.

ksenija knezevic se pomirila sa bivsim deckom
Instagram 

Zgodna Uraganka je svoju vezu skrivala od očiju javnosti, a svega nekoliko puta pričala o svom ljubavnom životu, a jednom prilikom o Nikoli je rekla:

- Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati.

Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga - govorila je svojevremeno Ksenia o Nikoli.

Instagram Ksenia Knežević sa dečkom