Ksenia Knežević, članica popularne grupe “Hurricane” raskinula je petogodišnju vezu.

Iako su mnogi mislili, a i ona sama je pričala da će se udati za svog tadašnjeg dečka Nikolu, do toga izgleda neće doći, a kako se navodi, razlog za raskid je to što su se udaljili.

Međutim, lepa Uraganka nije dugo tugovala već se upustila u novu ljubavnu avanturu.

Kako svi domaći mediji pišu, Ksenia je započela vezu sa glumcem Pavlom Mensurom, inače sinom Irfana Mensura. Ksenia se sada prvi put oglasila, a pevačica nije htela ni da potvrdi ni da demantuje da je započela novu vezu.

pavle mensur
Kurir/ Damir Dervišagić 

Sve što je vezano za moj ljubavni, tj. privatan život, ne bih komentarisala već su zadržati za sebe – rekla je Ksenia za 24sedam.

Inače, kako je Ksenija raskinula petogodišnju vezu, tako je i njen dečko stavio tačku na ljubav sa koleginicom. Pavle je pre Ksenie bio 2 ipo godine u vezi sa koleginicom Ivanom Zečević.

Jedno drugom su bili podrška, a čak su otpočeli i zajednički život. Međutim, brojne neželjene situacije lagano su vodile ka razlazu, što se naposletku i dogodilo.

Instagram, Sander KONING / AFP / Profimedia Ksenia Knežević

Kako se navodi, prvi susret Ksenije i Pavla bio je odlučujuć. Glumac se pevačici udvarao na džentlmenski način, a nedavno je prisustvovao i njenom nastupu na „Music Week” festivalu, gde ju je iz publike posmatrao sa osmehom na licu.