Već neko vreme šuška se da je na zgodnu Uraganku Sanju Vučić bacio oko niko drugi do naš poznati fudbaler Nemanja Gudelj.

Međutim, priče da među njima postoji nešto više od samo prijateljstva pevačica je demantovala u jednoj emisiji.

Ipak, činilo se da fudbaler ipak od nje ne odustaje, čak i kada mu ne odgovara na komentare ili ih lajkuje kao što se to nedavno dogodilo.

Naime, Sanja se pohvalila novom frizurom, a među prvima je fotku komentarisao Gudelj. Ostavio joj je niz emotikona da bi pokazao koliko mu se dopada njena objava.

nemanja gudelj komentar
printscreen/instagram 

Međutim, pevačica je, narodski rečeno, njegov komentar iskulirala, ali sada je usledio obrt.

Na Fudbalskom savezu Srbije osvanula je fotografija zgodnog fudbalera, a ovog puta Sanja je ta koja je ostavila komentar koji je privukao pažnju svih.

sanja vucic komentar
pritnscreen/instagram 

Ona je ostavila niz srca, a to nije prošlo neopaženo. 

Naravno, mnogi su se pitali da li je ovo bio samo vid podrške i prijateljstva ili je ipak "spustila loptu" i pristala na nejgovo udvaranje. 

Podsetimo, Sanja je neko vreme bila u vezi sa fitnes trenerom Nikolom Đorđevićem, a iako se činilo da su njihovi planovi za budućnost veoma stabilni, ipak su raskinuli.

Ostaje da vidimo da li će na kraju fudbalski reperezentativac ipak uspeti da smuva lepu Uraganku ili će sve ostati samo na drugarstvu, još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Nemanja Gudelja