Već neko vreme šuška se o vezi Sanje Vučić i Nemanje Gudelja.

Da tu postoje nešto više od prijateljstva privukli su fudbalerovi komentari ispod objava zgodne Uraganke.

Ipak, Sanja se pravdala da su samo drugari. 

- Jao... Nemanja Gudelj i njegov brat Dragi su moji drugari. Sad ne znam da li se misli u romantičnom smislu... Pa, mislim, on je super tip - rekla je pevačica jednom prilikom.

Međutim, obožavateljima kao da to nije bilo dovoljno ubedljivo opravdanje te su i te kako motrili na svaki njihov potez. 

Nedavno je Gudelj ponovo ostavio zanimljiv komentar ispod Sanjine fotografije sa novom frizurom koji je pevačica potpuno iskulirala.

gudeljin komentar ispod fotke sanje vucic
printscreen/instagram 

Međutim, nakon toga usledila je pobeda Srbije i plasman na Svetsko prvenstvo, a kada je na Instagram stranici Fudbalskog Saveza Srbije osvanula Gudeljina fotka, Sanja je među prvima komentarisala i ostavila red srca.

sanja vucic komentarisala objavu
pritnscreen/instagram 

Sada se pevačica okačila fotku sa fudbalerom i čestitala mu javno rođendan. 

"Srećan rođendan, rođeni", napisala je, a naravno, objava je privukla mnogo pažnje te su mnogi komentarisali da Sanja blista u njegovom zagraljaju, kao i da su sjajan par. 

sanja vucic stori
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, Sanja je neko vreme bila u vezi sa fitnes trenerom Nikolom Đorđevićem, a iako se činilo da su njihovi planovi za budućnost veoma stabilni, ipak su raskinuli.

Ostaje da vidimo da li su zaista fudbalski reperezentativac i lepa Uraganka uplovilu u vezu ili će sve ostati samo na drugarstvu.

sanja vucic
Insatgram