Već neko vreme šuška se da je na zgodnu Uraganku Sanju Vučić bacio oko niko drugi do naš poznati fudbaler Nemanja Gudelj.

Međutim, priče da među njima postoji nešto više od samo prijateljstva pevačica je demantovala u jednoj emisiji.

sanja vucic
Instagram 

Ipak, činilo se da fudbaler ipak od nje ne odustaje, čak i kada mu ne odgovara na komentare ili ih lajkuje kao što se to nedavno dogodilo.

Naime, Sanja se pohvalila novom frizurom, a među prvima je fotku komentarisao Gudelj. Ostavio joj je niz emotikona da bi pokazao koliko mu se dopada njena objava.

Nakon toga, Sanja je okačila fotografiju na kojoj je u zagrljaju sa Gudeljom, a svi su ubeđeni da je nova romansa na pomolu.

- Srećan rođendan, rođeni - napisala je, a naravno, objava je privukla mnogo pažnje te su mnogi komentarisali da Sanja blista u njegovom zagraljaju, kao i da su sjajan par.

Ovoga puta, Sanja je odlučila da progovori o ovoj temi, te je ponovo istakla da između njih postoji samo prijateljstvo, a potom je dodala da "nije osoba koja bi se zalepila za fudbalera".

- To je i meni jako veliki fenomen, ali što je najgore od svega, gledajući mene i Nemanju Gudelja, mi smo prijatelji i mi smo dve osobe koje stvarno ne bi trebalo povezivati u tom nekom smislu.

sanja vucic
Instagram 

Ja nisam osoba koja bi se zalepila za fudbalera, a on nije osoba koja bi se zalepila za pevačicu - rekla je Sanja za "Republika.rs".

Podsetimo, Sanja je neko vreme bila u vezi sa fitnes trenerom Nikolom Đorđevićem, a iako se činilo da su njihovi planovi za budućnost veoma stabilni, ipak su raskinuli.