Nakon priča da je raskinula sa dugogodišnjim dečkom Nikolom i započela vezu sa mladim glumcem Pavlom Mensurom, Ksenija Knežević ubrzo se vratila u zagrljaj bivšeg

Iako su mnogi pomislili da su stavili tačku na na ljubav koja traje šest godina, Ksenija je ponovo iznenadila sve vešću da bi uskoro mogla da stane na "ludi kamen".

- Moguće je da ću stati na "ludi kamen" uskoro. Sad se nešto dogovaramo oko toga. Počinjemo da živimo zajedno. Mislim da je red bio. Srećna sam! To je jedino što mogu zasad da vam kažem - ispričala je Ksenija uz široki osmeh za "Premijeru".

ksenija knezevic
Instagram 

Kako se šuškalo sredinom godine, članica grupe "Hurricane" i Todorović su prvobitno raskinuli jer se tada pevačica udaljila od njega zbog apsolutne posvećenosti sebi i poslu, a ljubav sa sinom glumačkog para Srne Lango i Irfana Mensura desila joj se kad se tome najmanje nadala.

pavle mensur
Kurir/ Damir Dervišagić 

Ipak, ova romansa je bila kratkog daha, a kako je izvor blizak Kseniji nedavno otkrio za domaće medije, ona je brzo shvatila da želi da da još jednu šansu ljubavi koja je, mimo ovog prekida, trajala punih šest godina u miru i harmoniji.

Fotografije Ksenije Knežević i njenog dugogodišnjeg dečka pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Ksenia Knežević sa dečkom