Ksenija Knežević, članica grupe "Hurricane", nedavno je obrisala sve fotografije sa Instagrama, a ovaj misteriozni potez začudio je njene pratioce.

Kada je u prvom talasu uklonila objave sa članicama svoje grupe, usledile su spekulacije da su devojke u sukobu, a bilo je i priča da pripremaju novu muziku za publiku.

ksenija knezevic
Instagram 

Tada je iz PR službe grupe "Hurricane" za portal IDJTV rečeno: "Sve je u redu, naravno. Sklonila je iz svog nekog privatnog razloga, a sve što je vezano za privatni život ne dajemo izjave".

Ipak, Ksenijin otac, Nenad Knežević Knez, detaljnije je objasnio razlog brisanja fotografija.

- Sa njima je sve u savršenom redu, a obrisala je jer je imala neki problem sa hakerima - odgovorio je on za IDJTV i istakao da nije došlo ni do kakve svađe među devojkama.

Sada je pevačica odlučila da se vrati na pomenutu društvenu mrežu, ali nikome nije jasno zašto je vratila samo jednu objavu koja je stara nedeljama unazad.

ksenija knezevic
Instagram 

Osim toga, Ksenija je u poslednje vreme dosta eksperimentisala sa kosom - tamnijim, riđim i plavim nijansama, te je sada ponovo odlučila da uradi isto.

Pevačica se ofarbala u plavo, najavila sama svoj povratak, a mnogi njeni pratioci su srećni zbog toga.

"Konačno se vratila", "Ko šta radi, Ksenija menja boju kose", "To nam kaži", "Dobrodošla nazad", nizali su se komentari...