Ceo svet bruji o romansi između američkog repera Kanje Vesta i ruske manekenke Irine Šajk. Glasine o njima javile su se prvi put pre nekoliko nedelja, a sada je par konačno "uhvaćen na delu".

Najpre tokom šetnje Provansom u Francuskoj, a potom na aerodromu, kada su se skrivali od paparaca jaknama.

Iako se reper nije još zvanično razveo od Kim, zanimljivo je da ovo nije prva situacija u kojoj su se putevi Kardašijanke i Šajkove ukrstili kada je reč o muškarcima.

irina sajk
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, i Kim i Irina u prošlosti su imale istog dečka, doduše ne u isto vreme. U pitanju je čuveni miljenik žena i poznati zavodnik, fudbaler, Kristijano Ronaldo.

Veza portugalskog fudbalera i Irine Šajk, budući da je trajala čak pet godina, daleko je poznatija od one sa Kim, a fudbaler je u jednom trentku lepu Ruskinju čak i verio.

irina sajk i ronaldo tokom veze
Szwarc Henri / Abaca Press / Profimedia 

Ipak, te godine, malo pre nego što će stupiti u vezi sa Irinom, Ronaldo je redovno viđan sa Kim. Njih dvoje navodno su uočeni kako se ljube u Madridu, gde je starleta provela trodnevni odmor. Ipak, nije poznato koliko dugo su se viđali i da li je u pitanju bila samo avantura.

Kristijano i Kim viđeni su zajedno još jednom, na koncertu Dženifer Lopez u Los Vegasu u avgustu 2016. godine, što znači da je uhvaćen s Kim pre i posle veze s Irinom.

ronaldo i kim kardasijan na koncertu dzenifer lopez
Splash News / Splash / Profimedia 

Kada je u pitanju ruska manekenka, par se upoznao na snimanju za Armani Exchange, ali poznanstvo je poprimilo romantični ton u maju kad su se zajedno otisnuli na krstarenje jahtom.

Mesec dana nakon toga misteriozna žena rodila je bebu Kristijanu, ali usprkos tome Irina i Ronaldo su se verili 2011. godine. Zajedno su se pojavili 2012. godine i na naslovnici španskog "Vogue-a", na kojoj je fudbaler iza manekenke stajao potpuno nag.

Zajedno su proveli 5 godina, a raskinuli su u novembru 2015. godine, nakon čega je Irina počela da izlazi sa glumcem Bredlijem Kuperom.

irina sajk i ronaldo tokom veze
Couvercelle/Tennismag/Panoramic / Starface / Profimedia 

Nakon dve godine veze par je dobio i ćerkicu Leu, a iako su često viđani zajedno, raskinuli su 2019. godine. Šuškalo se da je razlog tome glumčeva prevara sa pevačicom Ledi Gagom, ali su oni to ošttro demantovali. Ipak, Irina i Bredli ostali su u dobrim odnosima, a Kuper se čak preselio u Njujork kako bi bio bliže ćerkici.

irina sajk i bredli kuper sa cerkom leom
splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Irina je kako stvari stoje sreću našla uz kontroverznog repera, a vest o tome usledila je samo dan nakon što mu je Kim javno čestitala rođendan uz poruku da će ga uvek voleti. 

Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Irina, Kim