Kada su u pitanju zgodne žene čije bismo telo rado prisvojile, jedna od njih bi svakako bila i Maša Kuprešanin, takmičarka Surivora koja se ističe zavidnom figurom.

Maša osim savršene figure poseduje i odličnu kondiciju koju je odlično pokazala u svakoj dosadašnjoj igri.

Svedoci smo toga da nije nimalo lako promeniti loše navike, ali upravo je to ono što je ključno ukoliko želimo da svoje telo dovedemo do savršenstva.

Ishrana i trening su ključ dobrog izgleda, a pre svega zdravlja. Maša je pre odlaska u Dominikansku Republiku, na svom Instagram profilu delila videe vežbi koje radi i time nam pružila besplatne tutorijale koje možemo ponoviti u teretani ili u kućnim uslovima.

Ono što će dodatno obradovati sve početnike koji žele da se pred leto zategnu jeste to što za izvođenje Mašinih vežbi nije potrebna gomila dodatne opreme.

Vežbe Maše iz Survivora Instagram/masakupresanin

U videu iznad pogledajte vežbe koje će vas edukovati i pripremiti za sledeći trening, a koje će vas, ukoliko budete istrajni, dovesti do super rezultata.

Ono što svi fitnes instruktori i bilo kakvi sportisti ili treneri ističu kao važno jeste – istezanje. Maša ima seriju vežbi za istezanje koje mišiće oslobađaju napetosti. 

Izuzetno je važno nakon treninga istegnuti svoje udove, ali i mišiće, koji su usled izvođenja vežbi vrlo zgrčeni. Svi fitnes instruktori preporučuju da nakon treninga izdvojite 10-15 minuta za istezanje mišića.