Plavi Mesec je počeo 22. avgusta i trajaće sve do 6. septembra. Uticaće na sve znakove Zodijaka i doneće duhovni rast i srecu. Ali, pored toga, donosi i neverovatnu magiju koja vas vodi do ostvarenja vaših želja i to pomoću par trikova sa šminkom i kozmetikom.

Donosimo vam tri načina na koje možete koristiti magiju da biste podigli raspoloženje i postigli svoje ciljeve. Ali, prvenstveno da objasnimo šta je glamurozna magija?

Jednostavno rečeno, to je oblik magije u kom možete da koristite šminku, parfeme, kupke i mesec da povećate svoje samopouzdanje promenom fizičkog izgleda.

plavi mesec
Shutterstock 

To nije samo efikasan način da poboljšate svoj život kroz rutine lepote i rituale, već je i odličan način da izrazite svoje vizije.

Sve što treba da uradite je da smislite nešto što želite da ostvarite i uradite jedan od sledećih saveta tokom predstojećeg punog plavog Meseca.

Sijaj sa Mesecom

Mesečeva energija dok je puna je veoma moćna. To je sjajan magični alat za upotrebu u glamuroznoj magiji.

Kristin O'Dai, astrolog predlaže da napišete pismo o namerama i budućim željama, a zatim ostavite šminku na prozoru tokom noći sa namerom onoga što želite da postignete. Ovo će vam pomoći da oblikujete svoje želje i učinite ih delom vaše stvarnosti. Kada nanesete proizvode na kožu koju su prethodno "prenoćili" na prozoru, oni postaju deo vas i omogućavaju univerzumu da ožive vaše snove. Takođe, osetićete kako obilna mesečeva energija zrači vašim telom.

plavi mesec
Shutterstock 

Magične boje

Neki ljudi žele da ostvare svoje ciljeve nanošenjem određene nijanse ruža, drugi se odlučuju za nošenje boja odeće koje im pomažu da ispolje svoje strasti, a tarot Sara Poter više voli da koristi različite nijanse lakova za nokte koji odišu njenim raspoloženjem i onim što želi da unese u svoj život.

"Svetlo zelena boja laka donosi dodatni novac, pastelno ružičastu boju nalakirajte kada vam nedostaju voljeni, ili vatreno narandžastu za seksi izlaske“, savetuje Sara i dodaje:

"Lakiranje noktiju je u osnovi jedini put kada zaista sedim mirno. Dok lakiram svaki nokat, razmišljam o nameri koju prizivam i pozivam se u tu magiju", zaključuje.

plavi mesec
Shutterstock 

Magična kupka

Naraiana Montufar, astrolog predlaže mesečevo kupatilo sa laticama ruže i ružinim kvarcom za ispunjenje čarolija.

Uzmite mesečevu vodu (vodu koja se stavlja na prozor ili ispod meseca za vreme mladog ili punog meseca), zatim je pomešajte sa laticama ruže i stavite ružičasti kvarc u vodu preko noći sa vašom namerom ispisanom ispod staklene tegle na komadu papir. Zatim se okupajte u toj vodi 20 minuta ili prelijte preko ramena. Meditirajte o svojim namerama.