KAJLI NIJE JEDINA TRUDNICA: Zbog slučajne izjave Kejtlin Džener svi bruje o TAJNOJ TRUDNOĆI druge Kardašijanke

Kejtlin Džener slučajno slučajno je otkrila da u porodici postoji još jedna trudnica, i sada fanovi nagađaju o kome je reč.

pritnscreen/youtube

Kejtlin Džener napravila je pravu pometnju nakon gostovanja u emisiji "Good morning Britain" nakon što je nehotice otkrila da očekuje dvoje unučadi. 

Kako je dobro poznato da je Kajli trudna, mnogi su se zapitali ko još u porodici Kardašijan/Džener očekuje bebu.

"Imam desetoro dece, od čega je šestoro biološko. Dvoje je na putu, što znači da su brojke 19 i 20. Rekla sam devojkama, svojoj deci, idemo do brojke 30. To je lep, okrugli broj", otkrila je Kejtlin u emisijim  a potom dodala:

"Devojke nisu bile previše uzbuđene zbog toga i ako imate desetero djece, to je u proseku troje po osobi, jedno bi moglo imati četvoro, jedno bi moglo imati dvoje. Tako da se držimo rasporeda", dodala je.

pritnscreen/youtube 

Nakon ove izjave, fanovi su složili "računicu".

Kejtlin iz prvog braka isa Kristi Kraunover ima sina Barta koji ima dvoje dece i ćerku Kasandru koja ima troje. Iz drugog braka sa Lindom Tomson ima sina Brendona koji ima troje dece i Brodija koji još uvek nije postao otac.

Iz braka s Kris Džener, kada su u pitanju unuci, od svojih pastorki ima troje od Kortni, četvoro od Kim i po jedno od Kloi i Roba. Kendal Džener jedina nema dece. 

Baš iz ovog razloga mnogi su počeli da nagađaju ko je još u drugom stanju.

Velika većina je na strani Kortni koja se nedavno verila sa Travisom Barkerom, nekadašnjim bubnjarem benda Blink-182.

printscreen/instagram 

Glasine o njenoj trudnoći kruže već neko vreme, a dodatno su podgrejale nove fotografije na kojima je na plaži sa decom, gde je njen stomak bio veći nego inače. Obožavatelji su dodatno ubeđeni i da je u pitanju Kortni jer je i sama Kardašijanka više puta izjavljivala da jedva čeka da Barkeru rodi dete. Međutim, očigledno ćemo na razrešenje zagonetke sačekati bar još par meseci.