"NAMERNO NAM OVO RADIŠ" Severina pozirala u TOPLESU i izazvala totalnu pometnju na mrežama

Severina je na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira u toplesu, a samo jednim potezom zapalila je društvene mreže.

Instagram

Nije tajna da Severina svakom svojom novom objavom raspameti desetine hiljada svojih obožavatelja, a najnoviji post na Instagramu u samo 15 minuta je dobio preko pet hiljada lajkova i gomilu komentara.

"Tamo, tamo da putujem", napisala je Severina uz fotografiju nastalu na Maldivima na kojoj pozira u toplesu, okrenuta leđima kameri. Na glavi je imala šešir, a uz njega je imala samo lepršave pantalone.

"Zgodna i elegantna", "Lako tako", "Namerno nam to radiš", "Uf, daleko", "Brutalna", "Carice", samo su neki od komentara koje je dobila.

Instagram 

Severina inače iza sebe ima burno razdoblje što se privatnog života tiče, a ove godine se i službeno razvela od supruga Igora Kojića. Severina i Igor u braku su proveli gotovo šest godina, a imali su čak tri svadbena veselja.

Podsećamo, razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu u avgustu ove godine nakon meseci šuškanja da u njihovom braku nije sve kako treba. I dok se pevačica oglasila preko svog PR tima, fudbalski menadžer je potvrdio razvod braka simboličnom objavom.

Po fotografija koje svakodnevno dele čini se da su oboje krenuli dalje svojim životima, a posle Severine, Igor se sve više okrenuo veri. O tome svedoće i njegove najnovije fotografije koje je nedavno okačio na svom Instagramu.

Instagram, screenshoot/instagram Severina