Šajlo, najstarija biološka ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita, "kupila" je svet svojim plesnim umećem, a sada se prvi put oglasio njen koreograf Kilan i otkrio kakva je 18-godišnjakinja van kamera.

Doduše, ćerka slavnog para je dobar deo života provela van svetlosti kamera, sve do nedavno, kada je postala internet zvezda nakon što su se pojavili njeni plesni videi na TikToku i Instagramu.

Koreograf je samo potvrdio ono u šta su se uverili i drugi - Šajlo je sve samo ne tipična nepo beba, s obzirom da i te kako ima talenta.

Takođe je istakao da se Šajlo ne oslanja na slavu roditelja, već je odlučna da dođe do cilja bez da se oslanjanja na zvučno prezime.

"Šajlo je neverovatno talentovana igračica i pokazuje odlučnost i spremnost na težak rad i vežbu", ističe koreograf.

"Ona je otvorena i iskrena osoba koja nikad nije iskoristila svoje slavno prezime u svoju korist".

"Ja čak i nisam znao ko je kada se pojavila, i mislim da to nije ni važno, naročito u plesnom studiju", objašnjava Kilan.

On je takođe pojasnio da je napravio video sa Šajlo, ali i sa drugim plesačima, jer svako zaslužuje šansu da bude predstavljen javnosti.

Da li je Šajlo trans?

Kilan je potom otkrio i nešto što je mnoge zanimalo, i o čemu se polemisalo od kako je Šajlo po drugi put obrijala glavu.

Koreograf otkrio da li je Šajlo transrodna
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kao što je poznato, godinama se pričalo da je ćerka Anđeline i Breda transrodna, te da su je roditelji čak i oslovljavali sa Džon.

Međutim, sve se promenilo kada se Šajlo pojavila na premijeri sa svojom majkom u haljini, čime je stavila tačku na nagađanja o svom rodnom identitetu.

Šajlo u haljini sa majkom.
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

No, kako je potom ponovo obrijala glavu, pojavili su se natpisi da je Šajlo samo zavarala javnost, a da zapravo još uvek želi da bude muško.

No, Kilan je najpre istakao da se talentovanoj plesačici obraća sa "Šaj" (od Šajlo), i sve vreme ju je oslovljavao u ženskom rodu.

"Njeni pokreti su ludi. Hvala joj za energiju", rekao je koreograf na kraju, i na taj način stavio tačku na bilo kakve priče i spekulacije da li je 18-godišnjakinja Šajlo ili Džon.

Pročitajte još: ANĐELINA DŽOLI PRVI PUT SA BLIZANCEM KOJI SE KRIJE OD JAVNOSTI: Braća i sestre su mu se odrekli oca, a on njegova KOPIJA

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? Ovo je jedini Vojažev porok MONDO/Anđela Pešić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!