Možda troje najstarije dece Anđeline Džoli i Breda Pita nisu veliki fanovi svog oca, no troje najmlađe još uvek, kako se čini, imaju konekcije sa njim. Doduše, nije poznato kakav je odnos glumca sa najmlađima - blizancima Noksom i Vivijen, iako je njihov stariji brat svojevremeno otkrio na storiju na Instagramu da se "plaše oca". No, izvori tvrde da to nije priča kada je reč o Šajlo, koja sa Pitom ima "posebnu vezu".

Insajderi su za "Life and Style Magazine" rekli da Šajlo sve više liči na svog oca svojom ljubavlju prema istoriji, umetnosti i arhitekturi. Rekli su: "Kako je starija, postalo je prilično jasno da je Šajlo kopija svog oca. Ona je sve to nasledila od njega".

Šajlo je jedina koja komunicira sa ocem.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Oboje vole da pucaju na 'obruče' i pričaju o stvarima kao što su životna sredina, klasični filmovi i knjige. Oni imaju posebnu vezu", dodao je insajder, objašnjavajući kako je njihova posebna veza očigledna zauvek, i da se će ih zajedničke strasti zauvek povezivati.

Insajderi su početkom marta 2024. tvrdili da Šajlo želi da se preseli kod Breda, rekavši: "Ona obožava Pita i oduvek je bila tatina devojčica. On je bio oduševljen kada mu je Šajlo saopštila vest. Oduševljen je što se Šajlo useljava i zna da će sve uspeti!"

Bred Pit i dalje ima kontakt sa Šajlo.
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ova posebna veza i useljenje Šajlo ne predstavljaju veliki šok za mnoge, posebno nakon što su insajderi prčali o njihovom odnosu još više tokom 2022. "Bred nikada ne vrši pritisak na Šajlo i ohrabruje je da je nastavi snovima. Oseća se prijatno da razgovara sa ocem o bilo čemu", rekli su insajderi.

Bred sa Šajlo kada je bila mala.
MTR / Bauer Griffin / Profimedia 

Pročitajte još: BRED PIT ODUSTAO NA SUDU OD DECE SAD KAD ZNA KO IM JE PRAVI OTAC? Otpisao ih dok 30 godina mlađoj glumi tatu

Nažalost, čini se da Bred samo sa njom ima takav odnos. Nedavno su se pojavili navodi da će Pit odustati od starateljstva sa decom nakon godina i godina suđenja.

Podsetimo, sve je počelo svađom u avionu kada je Bred navodno vređao najstarijeg Medoksa poredeći ga sa serijskim ubicom. On i Anđelina su se sukobili, nakon čega je ona zadobila povrede na ruci. Usledio je razbog, i tada kreću Bredovi problemi sa decom

Paks ga je javno prozvao na mrežama nazivajući ga "najgorim ocem" i "đubretom", a ćerka Zahara javno se odrekla njegovog prezimena.

Paksov stori na mrežama.
Instagram 

Šuškalo se da Bred nema nikakvu konekciju sa decom, naročito kada su u javnost izašli Anđelinin brat i bivši telohranitelj. 

Obojica su tvrdili da su u različitim periodima bili deci "pravi očevi", te da su ih čak deca i zvala "tata". Nakon njihovih izjava, navodno je Pit digao ruke shvativši da je prošlo previše vremena, te da je neko drugi očinska figura njegovim naslednicima. No, po svemu sudeći, Šajlo jedina ne odustaje od Pita jer je za nju jedini pravi otac samo on.

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, SL, Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina i Bredova ćerka izrasla je u pravu lepoticu

Bonus video:

"NIJE BIKOVIĆ BRED PIT, HBO NIJE HTEO DA RIZIKUJE" Miroslav Lekić o optužbama Ukrajine: Politika se meša u umetnost, pa je uništi Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!