Ćerka Anđeline Džoli donedavno mesecima se nije mogla videti u javnosti. Pre nego što su je pre par dana paparaci uslikali sa majkom, poslednji put je viđena početkom godine kada je sve iznenadila obrijanom glavom.

Šajlo se prošli put krila od svih.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Ova promena bila je ogroman šok jer smo Šajlo pre toga videli u neodoljivim "girly" kombinacijama na premijerama Anđelininog poslednjeg filma, zbog čega je bila glavna tema svih medija.

Šajlo se prošle godine pojavila u haljini.
LaPresse / ddp USA / Profimedia 

S obzirom da se godinama za nju pričalo da je transrodna, te da su čak to u neku ruku potvrdili i njeni roditelji kada su rekli da želi da je svi zovu Džon, mislilo se da je ideja o promeni pola bila samo faza.

Potom se na mrežama našao i snimak na kojem je Šajlo pokazala zavidni plesni talenat, da bi je potom paparaci uslikali i sa prijateljicama, dobro raspoloženu. Međutim, u jednom trenutku kao da se sve srušilo. Šajlo je obrijala glavu, i u par navrata jedino društvo bila joj je sestra Zahara. 

Šajlo kao da se druži samo sa Zaharom.
SL. Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U javnosti se nije pojavljivala, a čak i kada su je nedavno uslikali fotografi, osmeh na licu je imala samo kada bi joj nešto govorila sestra. 

Šajlo se prošli put nasmejala samo jednom.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ista priča ponovila se i sada kada su se pojavile nove slike. Šajlo je ponovo obrijala glavu zbog čega je neodoljivo podsećala na svog oca Breda Pita, a ovog puta nosila je kratak top i pantalone za razliku od prošlog kada se od pogleda skrivala ispod kapuljače. 

No, i sada je izgledala tužno, neraspoloženo, a za sve vreme nasmejala se samo jednom.

Anđelina Džoli se pojavila u javnosti sa ćerkom.
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Takođe, fotografi su u jednom trenu uhvatili i Anđelinin zabrinuti pogled, a od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, zabrinuti komentari nisu izostali.

"Šta se dešava sa Šajlo", "Ovo dete izgleda tako tužno", "Što je starija to je više otac", "Čak ni Anđelina ne može da sakrije zabrinutost", "Meni se plače kad vidim ove slike", "Ja verujem da je ovo samo faza, svi smo ih imali, ali srce mi se cepa zbog pritiska javnosti koji ovo dete trpi", "Takva lepota... a uništavaju je i Anđelina i Bred... ne razmišljaju o deci", samo je delić koji se mogao pročitati. 

Mnogi su bili saglasni da Šajlo definitivno prolazi kroz određenu fazu, pogotovo što je zanima umetnost, kako je i njena majka svojevremeno ispričala, te da nije isključeno da ćemo tinejdžerku ponovo videti u elegantnim izdanjima kada odraste. 

Sa druge strane, mnogo je i onih koji su mišljenja da je sve ovo samo rezultat narušenih porodičnih odnosa, te da Šajlo kao da kažnjava majku time što se trudi da izgleda što više kao otac, a šta je prava istina zna samo ona.

Bonus video:

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu Amtv

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!