Šajlo, ćerka nekadašnjeg holivudskog para Anđeline Džoli i Breda Pita, mesecima se nije mogla videti u javnosti. Poslednji put kada su je paparaci uslikali bilo je početkom februara, a tinejdžerka je tada sve iznenadila ogromnom promenom - obrijala je glavu. 

Od tog trenutka, Šajlo se više nije mogla videti ni na jednom događaju, pa čak ni na snimcima plesnog studija koji inače posećuje, a koji je u prošlosti izbacivao videe na kojima se vidi i njeno igračko umeće. 

Šajlo je obrijala glavu.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I dok su se u javnosti pojavljivali njena braća i sestre, Šajlo kao da je u zemlju popala. Zato i ne čudi što je njeno pojavljivanje nakon višemesečne pauze izazvalo ogromnu pažnju. 

Naime, paparaci su uslikali Anđelinu u Njujorku najpre u toku dana dok je završavala obaveze, a potom i uveče, kada se sa decom zaputila na večeru. Međutim, Šajlo je lako mogla da "sklizne" sa radara paparaca, jer je ispod kapuljače i oversized pantalona niko nije prepoznao u prvi mah.

Šajlo Džoli Pit je sve vreme imala ozbiljan izraz lica.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Devojčica se krila iza sestre Zahare, a nasmejala se samo jednom i to upravo zbog brata i sestre, dok, kada je išla kraj Anđeline, njeno lice zadržalo je ozbiljan izraz. 

Šajlo Džoli Pit nasmejala se samo jednom i to zbog sestre.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čini se da Šajlo još uvek ima kratku kosu, a tinejdžerka se vratila standardnom stilu oblačenja koji je praktikovala i ranije - kada je nosila samo mušku garderobu. 

Inače, za nju se godinama pričalo da je transrodna, te da je čak bila i dogovorena operacija promene pola. Ona je navodno tražila da je ukućani zovu Džon, što su i poštovali, a onda se sve promenilo prošle godine kada se Šajlo pojavila na crvenom tepihu na premijeri Anđelininog filma u haljini. 

Šajlo Džoli Pit se na premijeri Anđelininog filma pojavila u haljini.
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ona je i na narednim događajima nosila elegantne toalete, a njenom pojavom javnost je bila oduševljena. Međutim, čini se da se devojčica predomislila i vratila na staro kada je obrijala glavu u februaru.

Tada je mnogima jedna zanimljiva činjenica zapala za oko. Naime, nije tajna da je i Anđelina u prošlosti i te kako eksperimentisala sa frizurama, te su mnogi drastičnu promenu frizure buntovnice Šajlo poredili upravo sa izdanjima njene majke u ranim dvadesetim.

I Džolijeva je tada "furala" ekstremno kratku kosu, i iako je sličnost neverovatna, mnogi su šišanje kose, koje je usledilo nakon što je Anđelina iznela niz ozbiljnih optužbi na račun bivšeg supruga Breda Pita, protumačili kao "vapaj za ocem".

"Ima li išta gore nego kada se Anđelina svaki put probudi i pogleda u Šajlo, i vidi njenog oca, kojeg, kako kaže, ne voli i koji joj je naneo toliko bola u životu?", glasi jedan od mnogobrojnih komentara koji su se našli na mrežama.

Neki misle i da devojčici strašno nedostaje otac, te da je ova njena promena način da se nosi sa tugom koju oseća jer ga ne viđa, upravo zbog komplikovane situacije roditelja.

I zaista, ukoliko uporedite njihove fotografije sa kratkom kosom, jasno se vidi da je Šajlo slika i prilika slavnog oca, te da je sličnost neverovatna.

Štagod da je istina u tvrdnjama, nema sumnje da će Šajlo i dalje terati po svom, a ne sumnjamo da joj otac i te kako nedostaje, s obzirom da ih u javnosti nije bilo moguće videti godinama. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!