Teško da je i o jednom detetu poznatih ispredano više priča nego što je o Šajlo Džoli-Pit, ćerkom Anđeline Džoli i Breda Pita. Za sve ove godine devojčica se više puta našla na meti glasina da želi da promeni pol, i pričalo da je gotovo sve spemno za operaciju.

Paparaci su ih pratili u stopu, a Šajlo je uglavnom uslikana u dečačkoj odeći, sa "dečačkom" frizurom. Pričama nije pomoglo ni to što su i Anđelina i Bred priznali da njihova ćerka zahteva od njih da je zovu Džon

Šajlo je govorila da želi da je zovu džon.
profiemdia 

A onda, kao grom iz vedra neba, glumica se pojavila na crvenom tepihu sa majkom u haljinii ostavila bez teksta sve svojom lepotom. Svet je oduševljeno komentarisao sličnost između Šajlo i slavnih roditelja, a tinejdžerka se i na sledećim događajima pojavljivala u elegantnijim toaletama.

Šajlo se pojavila u haljini sa majkom.
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pre nekoliko meseci oduševila je sve plesnim umećem, koje je zapalilo mreže, a sada je Šajlo bukvalno šokirala sve i odlučila se na drastičnu promenu na koju niko nije bio spreman - obrijala je glavu. 

Šajlo je oduševila svet plesnim umećem.
Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Paparaci su je uslikali iispred jedne radnje kada je izlazila iz automobila, a iako su na prvu pomislili da je u pitanju njen brat blizanac, nije trebalo mnogo da shvate da je ipak u pitanju Šajlo.

Šajlo Džoli Pi obrijala je glavu.
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tinejdžerka je nosila patike, duks i kratak šorts, i nije se trudila da sakrije obrijanu glavu, a istog trenutka kada su fotografije preplavile mreže, mnogi su komentarisali da je Šajlo ponovo na "starom putu", odnosno, da dovodi u pitanju odluku da postane muško

Šta je prava istina, zna samo Šajlo, ali nema sumnje da je ovo samo početak "iznenađenja" koje će, sigurni smo, i u budućnosti priređivati javnosti, a za sada se ni Bred ni Anđelina nisu oglašavali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!