Kada je Šajlo, ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita nedavno odsekla svoju dugu plavu kosu, svet je bio u šoku. Nakon godina i godina priča da je devojčica transrodna, te da je sve spremno za njenu operaciju promene pola, ona je prošle godine iznenadila sve kada se pojavila sa majkom u haljini na crvenom tepihu. 

Šajlo se pojavila sa majkom u haljini.
Provvisionato Marco/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Malo je reći da je svet bio zaljubljen u lepoticu koja je savršen spoj slavnih roditelja. Šajlo smo potom i na još nekim javnim dešavanjima videli u trendi "ženstvenim" kombinacijama, a onda, kao grom iz vedra neba, odsekla je kosu i vratila se prepoznatljivoj "dečačkoj" fazi. 

Šajlo je nedavno odsekla kosu.
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U poslednje vreme paparaci su je uslikali u nekoliko navrata, a ona je uglavnom bila u šortsevima u širokim, muškim duksevima. Kosu, kako stvari stoje, ne planira da pusti, ali to ni najmanje ne umanjuje njenu lepotu, naprotiv. 

Šajlo Džoli Pit ne izlazi iz dečačkih stvari.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, jedna zanimljiva činjenica zapala je mnogima za oko. Naime, nije tajna da je i Anđelina u prošlosti i te kako eksperimentisala sa frizurama, te su mnogi drastičnu promenu frizure buntovnice Šajlo poredili upravo sa izdanjima njene majke u ranim dvadesetim.

I Džolijeva je tada "furala" ekstremno kratku kosu, i iako je sličnost neverovatna, mnogi su šišanje kose, koje je usledilo nakon što je Anđelina iznela niz ozbiljnih optužbi na račun bivšeg supruga Breda Pita, protumačili kao "vapaj za ocem". 

Šajlo Džoli Pit ne odustaje od dečačkog fazona.
SL. Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ima li išta gore nego kada se Anđelina svaki put probudi i pogleda u Šajlo, i vidi njenog oca, kojeg, kako kaže, ne voli i koji joj je naneo toliko bola u životu?", glasi jedan od mnogobrojnih komentara koji su se našli na mrežama.

Neki misle i da devojčici strašno nedostaje otac, te da je ova njena promena način da se nosi sa tugom koju oseća jer ga ne viđa, upravo zbog komplikovane situacije roditelja.

I zaista, ukoliko uporedite njihove fotografije sa kratkom kosom, jasno se vidi da je Šajlo slika i prilika slavnog oca, te da je sličnost neverovatna. 

Štagod da je istina u tvrdnjama, nema sumnje da će Šajlo i dalje terati po svom, a ne sumnjamo da joj otac i te kako nedostaje, s obzirom da ih u javnosti nije bilo moguće videti godinama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!